2777
2789
عنوان

وزن جنین در 18 هفته 2 روز

82 بازدید | 7 پست

سلام من 18 هفته دوروز دوقلو باردارم توی سونو آنومالی یکی از قل ها مشکل دار بود که احتمالا مجبور بشند حذفش کنند امروز برای آمینو سنتز رفتم دکتر سونو اونجا میگه اون یکی قل هم ریز هست وزنش 180 گرم هست شاید هر دو رو حذف کنند، مگه وزن 180 برای این سن بارداری کم هست؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجور حذف کنن منظورش سقطه؟

ینی قلب دارن و انومالیشون خوب بوده بخاطر وزنشون؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزن جنین توی ۱۸ هفتگی و انومالی باید از ۲۰۰ تا ۲۴۰ باشه کمتر و بیشترازین مقدار غیر نرماله 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

عه خو چرا ب خودت دارویی چیزی نمیدن بخوری ک بچه هاجون بگیرن؟

یعنی طفلی هارو بخاطره کم وزنی میخان از بین ببرن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عه خو چرا ب خودت دارویی چیزی نمیدن بخوری ک بچه هاجون بگیرن؟یعنی طفلی هارو بخاطره کم وزنی میخان از بی ...

دکتر خودم و سونوگراف اصلا همچین چیزی نگفتند فقط اون قل که مشکل دار بود رو گفتند امروز که رفتم بیمارستان برای آمینو سنتز اونا اینا رو گفتند 🥺

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر خودم و سونوگراف اصلا همچین چیزی نگفتند فقط اون قل که مشکل دار بود رو گفتند امروز که رفتم بیمارس ...

بیمارستان ک کلا چرت و پرت میگه توجه نکن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده