2777
2789
عنوان

رژیم سالم خوری و کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 71 پست
چه اراده ای ..من مطمعنم تو بازم میتونی ...موفق باشید

اینجا گروه خوبی داشتیم ولی باردار که شدم همه پراکنده شدن مجددهم که رژیمو شروع کردم مجدد همشونو پیداکردم ولی هیچکی پایه نبود 

وقتی چند نفرباشیم سالم خوریو فعالیت هارو بگیم انگیزه میشه برای هم و ادامه میدیم...الانم سبک زندگیمو خداروشکر خوب تغییر دادم ولی راضی نیستم ازخودم

من سه تا سقط داشتم استرس و عصبی شدم هیچ مکملی نمیخام بخورم کاملا طبیعی دارم ادامه میدم برای همون خیلی روندم کنده  

ببخشید خیلی حرف زدم

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا گروه خوبی داشتیم ولی باردار که شدم همه پراکنده شدن مجددهم که رژیمو شروع کردم مجدد همشونو پیداک ...

اره تعداد که باشه انگیزه میگیریم .انشالله همه موفق میشیم ..منم باید 20 تا کم بشم تا عید🫣

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

اره تعداد که باشه انگیزه میگیریم .انشالله همه موفق میشیم ..منم باید 20 تا کم بشم تا عید🫣

موافقم

انشاالله بتونیمممم

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵