2777
2789
عنوان

من نمی‌فهمم گلزار چرا اینقدر هیتر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 89 پست

یعنی ملاکت برا تایید یه هنرمند اینه که لال باشه؟ اتفاقا سلبریتی باید حرف بزنه چون شنیده میشه دیده میشه تاثیر داره 

اینهمه پول در میاره از توجه ماست پس وقتیم این مردم تو فشارن هنرمند باید صداشون بشه و از شهرتش استقاده کنه برای کمک به مردمش 

بازیگر خوبی نیس،میزو صندلیای سکانس از اون بهتر اجرا میکنن

خواننده خوبی ام نیس

پول زیادی واسه قرارداد میگیره چون حقش نیست بخاطر گزینه یک

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خب درست همین منتقدا هم میگن محمدعلی فردین از نظر تکنیکی بازیش در حد بهروز وثوقی و پرویز فنی زاده ...

ببین گلزار هنر بازی کردن نداره گلزار شاید اگه می‌رفت تو صنعت مدلینگ خیلی موفق‌تر می‌شد کسی هم هیت بهش نمی‌داد ولی گلزار جای بدی رو انتخاب کرد گلزار اومد سراغ بازیگری گلزار اومد سراغ خوانندگی توی دو تا موضوعی که هیچ ربطی بهش نداره و هیچ استعدادی درش نداره ببین من چند تا از بازیگرای تاپ و معروف ایرانو برات گفتم خیلیای دیگه جاشون تو این طوماری که من گفتم خالی موند یعنی اگر بخواهیم بازیگرای خیلی خوب ایرانو نام ببریم گلزار اون ردیف‌های آخر آخرم نمی‌تونه جا بگیره گلزار هم ردیف سحر قریشیه گلزار هم ردیف ساره بیات گلزار هم ردیف شقایق نوروزی چیه اون بازیگری که تازگی یکی دو تا فیلم بازی کرده اینا گلزارهای آینده‌ان هیچ هنری ندارن صرفاً سه چهار تا دونه فیلم بازی می‌کنند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
2805

صداش یه آرامش خاصیو ازم میگیره 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من خودم یکی از هیتراش هستم 

ن ب خاطر شخصیتش 

ب خاطر بازیش و صداش و الل خصوص قیافه اش 

آخه کجای گلزار خوشگله؟!؟؟ ی نکته ای مثبت تو قیافه گلزار چیه ؟!ک دخترا براش خود...کشی میکنن😐

وقتی زن گرفته بود نصف دخترای ایران تا لب بستری شدن رفتن در حالی ک من ن تنها زیبایی نمی‌بینم بلکه ب شدت آدم معمولی هستش 

بازیشم م اصلا افتضاح اونقدر مصنوعی بازی می‌کنه آدم حس می‌کنه تو پشت صحنه داره نگاشون می‌کنه😑

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

و از اون مهمتر توی این مملکت بازیگرایی مثل بهروز وثوق داشتیم بازیگرایی مثل گوگوش داشتیم مثل حامد بهد ...

من گفتم بازیگر عالی هستش؟ خود همون گوگوش هم یه خواننده درباری بود به سلیقه خودم سوسن رو به فرض میپسندم منظورمو یه عده نگرفتن انگار

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
من گفتم بازیگر عالی هستش؟ خود همون گوگوش هم یه خواننده درباری بود به سلیقه خودم سوسن رو به فرض میپسن ...

ببین داری میگی هیت می‌گیره مردم از جنبه‌های مختلف نگاه می‌کنن و هیت میدن بهش ببین شما میگی گوگوش گوگوش تنها خواننده‌ای هستش که به چند تا زبان خونده تنها خواننده‌ای هستش که تو یه سری جاهایی کنسرت گذاشته که هیچ خواننده ایرانی نتونسته بزاره ببین یه سری آهنگ‌های گوگوشو وقتی گوش می‌کنی انقدر که قشنگ و جذابه آدم کیف می‌کنه آهنگ طلاق خانم گوگوش کپی از یک کار خارجی هستش و جالبه که اون کسی که اون کار خارجی رو ساخته گفته من فکر نمی‌کردم خواننده‌ای به یک زبان دیگه بتونه این رو بخونه که از شاهکاری که من ساختم بهتر باشه فکر کن خود سازنده این حرفو می‌زنه پس تو نمی‌تونی هیچ خواننده‌ای رو در حد و اندازه گوگوش بدونی اصلاً کلاً سبک خوندن خانم سوسن با سبک خوندن خانم گوگوش فرق می‌کنه اگه بخوای تو خواننده‌های کوچه بازاری در نظر بگیری خیلیای دیگه بودن که هم ردیف خانم سوسن شاید می‌تونستن باشن ببین باید توی بازیگری بگی منو گوگوشو توی بازیگری گفتم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نصف اینا که هیتر گلزارن بی تی اس فن ان😂

من بی تی اس فن نیستم هیتر گلزارم اما بیشتر از گلزار هیتر اونایی هستم که برا گلزار تا دم خودکشی رفتن

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
من خودم یکی از هیتراش هستم ن ب خاطر شخصیتش ب خاطر بازیش و صداش و الل خصوص قیافه اش آخه کجای گلزار خو ...

چی میگی شما؟ نصف دخترای ایران تا بستری شدن رفتنننن؟؟؟؟؟؟ هیشکی به پشمش هم‌ نبود چهارتا  بچه مدرسه ای اون رفتارارو کردن که فردا بزرگ بشن هزاربار میگن خاک تو‌ سرم

آره خب درست همین منتقدا هم میگن محمدعلی فردین از نظر تکنیکی بازیش در حد بهروز وثوقی و پرویز فنی زاده ...

اصلا فردین قابل مقایسه نیست با این ماجرا . از نظر اکت درسته که مثلا در حد بهروز وثوقی و فنی زاده نیست ولی فردین فیلمایی رو موندگار کرده که با روح و احساس بیننده بازی کردن . سلطان قلبها یا گنج قارون هنوز طرفدار دارن . کارای منفعت طلبانه و مردمیش هم که مهمن . ببین بازیگر باید صاحب سبک باشه . من یادمه دهه ۷۰ مثلا جمشید هاشم پور یه سبک بود خودش شاید اسمشو نمی دونستی در لحظه ولی سبکش موندگار بود . تا اسمشو میزدن سینما یا توی تلویزیون همه میگفتن ای فیلم اکشنه و مربوط به قاچاقچیا هست . فردین هم همین طور سبک خودشو داشت . حتی توی زمینه های دیگه چرا مثلا تختی موندگاره چرا علی دایی موندگاره .چرا خواننده های قدیمی ماندگارن چون سبک دارن  مساله فقط سیا.ست . نیست مساله هم سو بودن با مردم و خاص بودن خودشونه . بعد مثلا گلزار فقط پول داره و قیافه . افتتاحیه میره همینه . بازیگری همینه . مجری گری همینه . گفتم برات توی چشم ما که اونا رو دیدیم رنگ و لعاب نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810