2777
2789
عنوان

من نمی‌فهمم گلزار چرا اینقدر هیتر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 89 پست
دقیقاً حتی فیلم هایی که گلزار بازی میکنه توشون خیلی بی معنی و مزخرفه دقت کردین؟😂😂

اره . همیشه توی سایه بازیگرای دیگه هست . حیایی عطاران حتی مهناز افشار 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شما چندسالته ؟ 😊 ما دهه شصتی هستیم از اون اول اول که این جناب گلزار وارد سینما شد رو یادمونه اصلا ن ...

۲۲ نظرتون محترم ولی خیلیا هستند استعدادشو دارن چندرو ان من سر اونا بیشتر حرص خوردم تا گلزار

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره . همیشه توی سایه بازیگرای دیگه هست . حیایی عطاران حتی مهناز افشار

خلاصه من هیچ وقت ندیدم تو فیلم های خفن ایشون حضور داشته باشن 

کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 
نسل دهه شصت و هفتاد فهمیده تر از این هستن که طرفدار شخص بی هنر باشن ، بیشتر طرفدار بازیگر های درست ح ...

گلزار دهه پنجاهیه کراش دخترای دهه ۶۰و۷۰ بوده 

دیگه به بازیش نگاه نمیکردن میدیدن مثلا خوشگله میشد کراش ملت

2805
ببین این که حرف سیاسی نزده به نظرت خیلی چیز خوبیه این آدم توی همین مملکت بین همین مردم داره زندگی می ...

آره خب درست همین منتقدا هم میگن محمدعلی فردین از نظر تکنیکی بازیش در حد بهروز وثوقی و پرویز فنی زاده نیست اگه گلزار هم از چندتا فقیر حمایت می‌کرد بازیش می‌رفت حاشیه

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
هیتر داره یعنی چی ؟حرف سی چیه

😂😂😂😂😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
هیتر داره یعنی چی ؟حرف سی چیه

هیتر یعنی متنفر 

سی هم کوتاه شده سیاسیه اسی نخواست بگه نی نی یار حساس میشه

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
گلزار دهه پنجاهیه کراش دخترای دهه ۶۰و۷۰ بوده دیگه به بازیش نگاه نمیکردن میدیدن مثلا خوشگله میشد کراش ...

خب الان مردم به هنر بازیگری بیشتر پی بردن . الان دیگه کراش ها 

مهدی پاکدل و . پارسا پیروزفر ، شهاب حسینی و .. هستن که هم بازی خوبی دارن هم فیس مردونه و خوب 😁. 

کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 

با این که طرفدارش نیستم 

ولی به نظرم گلزار جزو تنها سوپراستار های سینمای ایرانه

یعنی کسی بود که سالها مردم فقط به خاطر اسم اون میرفتن سینما نه لزوما خود فیلم

حالا اینکه بازیش چطوره و خوبه یا بد به کنار

ولی این چیزیه که نمیشه انکارش کرد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2810