2777
2789
عنوان

شاهچراغ نشستم خیلی دلم گرفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ جا امام رضا نمیشه

ببین این حرفت یعنی چی الان چرا اینجوری می‌گید الان مگه مثلاً مقایسه‌ای کردیم بنده خدا الان مثلاً مگه گفتش مقام کدوم یکی بالاتره یا پایین‌تره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

آخی میگفتی باهات میومدم خیلی وقت نرفتم التماس دعا برای سروین ناهید سپیده محمدحسین آیدا علیرضا دعا کن لطفا برات ۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم حاجت روا بشی 🤲🏻 💚 

حتما الان وقتش بوده بری خودت آروم کنی 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

میشه برای منم دعا کنید 🤲🏻💔🥹

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
مواطب باش تروریستا نیان 😅

خندیدیم😐😐

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2810