2777
2789
عنوان

خواستگار

235 بازدید | 29 پست

بچه من یه خواستگار دارم

دودلم نه میتونم بگم جوابم منفیه نه میتونم بگم مثبت در هر دو جهت سریع پشیمون میشم

الآنم باید بهشون جواب بدم واقعا داغونم نمی‌دونم چکار کنم

بنظرتون چکار کنم از این دوراهی در بیام انگار تو برزخم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه 50 تا 80 درصد با شرایطتت جور هست بله رو بده

بقیه ش رو بسپر به خدا

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

جواب نده بگو باید بیشتر اشنا بشیم تا تصمیم بگیرم

متاسفانه بابام آدم سنتیه اصلا نمیزاره 

منم نمیتونم اصلا راضیش کنم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

کمی شرایطشو بگو ببینم خوبه یا نه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اگه 50 تا 80 درصد با شرایطتت جور هست بله رو بدهبقیه ش رو بسپر به خدا

ببین همش حس پشیمونم دارم

میگم نکنه آدم بالاتری بیاد

همش استرس دارم قیافه اش هم متوسطه

نه قشنگه نه زشته امگار۵۰.۵۰ هست

خب ندونسته با هرکسی بخوای ازدواج کنی بدهمشکلو بابد حل کنی

این موضوع به دلایلی

اصلا نمیشه

زمان رو طولانی کنبنظرم زیاد چشمتو نگرفته واسه همین نمیتونی مثبت بدییمقدار ویژگی های مثبت و خوب هم دا ...

دقیقا 

ولی خانواده ام تحت فشارم گذاشتن

اصلا نمیتونم کاری کنم

زمان رو طولانی کنبنظرم زیاد چشمتو نگرفته واسه همین نمیتونی مثبت بدییمقدار ویژگی های مثبت و خوب هم دا ...

در نظر خانواده ام عالیه

ولی من دو به شکم همش میترسم و استرس دارم

عزیزم وقتی تو اتاق حرف میزدین برای آشنایی اول شماره اش رو میگرفتی میگفتی چند روز تلفنی حرف بزنیم تا ببینید اخلاقتون ب هم میخوره یانه 💗

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عزیزم وقتی تو اتاق حرف میزدین برای آشنایی اول شماره اش رو میگرفتی میگفتی چند روز تلفنی حرف بزنیم تا ...

گلم خانواده ام خیلی حساسن به هیچ وجه ممکن نمی‌زارن