2777
2789
نمیدونم چی باعث شده همچین حسی پیدا کنین 🙁این اسامی و صاحبان این اسامی واقعا عزیز هستن

صاحبان اسم عزیز هستن اوکی ولی دلیل نمیشه عقایدمون به بچه تحمیل کنیم خود عربا که اسلام از خودشون هست نمیذارن فاطمه و زهر ا تازه چقدرم مذهبی هستن نماز اول وقت و روزه و با نامحرم حرف نمیزنن حجاب کامل اسم بهشون میذارن اسمای ریم و لنا و ....بعد واسه ما سر افراط و تفریط توی هر چی میذارن این اینارو که بگن آ هایی مردم ما مومن هستیم ا   تازه اونا توی قانونشون تغییر اسم برای همه اسما میشه. نه مثل ما که قانون نمیذاره عوض کنیم و بزور مامان بابا مجبوریم تحمل کنیم اسممون 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
خوشبحالش

یکی از حسرت هام اینه چرا منم نرفتم دنبال ابن کار 

اون مجرد بود درآمد داشت  آشنا هم داشت راحت کاراش رو کرد 

من متاهل بودم شوهرمم کلا آدم تعییر نیست میگه همه چی همین هست خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر شما نشدنقطه نظرمون متفاوت هست

نه عزیزم ربطی به صاحب اسم نداره من به ائمه اعتقاد دارم ولی شاید نه اونجور که مد نظر شما هست اسامیشون هم خوبه ولی من دوست ندارم روی من اسمی باشه که هیچ جوره بهم نمیخوره و حتی اواشم قشنگ نیست و هیچ وقت کامل ادا نمیشه اینکه اسم ائمه رو نصفه بگی بیشتر بی احترامی نمیشه به نظرتون؟ به نظرم خوبه که ترکها اسم ترکی بذارن عربها اسم عربی کردها اسم کردی و فارسها هم اسم فارسی من اسم بچه هامو فارسی گذاشتم و خودشونم خیلی دوست دارن 

2805
اشنا داشت مثل اینکه عوص کرد یه اسم فارسی خیلی زیبا و ساده گذاشت

کاش منم میتونستم اسمم عوض کنم. آشنا پیدا کردیم گفتیم پول ه میدیم قبول نکرد   😢😢

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
صاحبان اسم عزیز هستن اوکی ولی دلیل نمیشه عقایدمون به بچه تحمیل کنیم خود عربا که اسلام از خودشون هست ...

من واقعا نمیدونم که خود اعراب این اسامی رو میذارن یا نه

فکر نمیکنم هیچ کدوممون آمار دقیقی داشته باشیم 

ولی اینو میدونم که میشه اسم رو عوض کرد اتفاقا همین چند وقت میشه شنیدم یه نفر اسمشو عوض کرد توی شناسنامه .واقعا امیدوارم هر کس از این اسامی ناراضی هست بتونه به سرعت اسمشو عوض کنه 

نه عزیزم ربطی به صاحب اسم نداره من به ائمه اعتقاد دارم ولی شاید نه اونجور که مد نظر شما هست اسامیشون ...

من اصلا اصراری ندارم کسی اسم مذهبی روی بچه اش بذاره به هیچ عنوان 

اتفاقا همین الان برای خانمی نوشتم ای کاش کسی راضی نیست بتونه به راحتی عوض کنه

فقط نمیدونم حالا که شرایطش سخته یا هر چی اینجا نوشتنش چه دردی رو دوا میکنه 

غیر ازینکه یه حس بد منتقل بشه 

واقعیت اینه منظور استارتر رو ازین کار متوجه نشدم پست من رو هم بی جواب گذاشتن

من واقعا نمیدونم که خود اعراب این اسامی رو میذارن یا نهفکر نمیکنم هیچ کدوممون آمار دقیقی داشته باشیم ...

من آمار دارم ازشون و میدونم نمیذارن اسمای فاطی و زهرا .اسم هم ما رفتیم عوض نکردن آشنا هم پیدا کردیم حاضر بودیم پول هم بدیم قبول نکردن  متاسفانه عزیزم اسمای مذهبی اسم زوری هستن 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

من فاطمه هست دوسش دارم

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

من اصلا اصراری ندارم کسی اسم مذهبی روی بچه اش بذاره به هیچ عنوان اتفاقا همین الان برای خانمی نوشتم ا ...

اسی بدبختم اسمش از این اسمای که به اجباری🤣🤣

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
2810