2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر افکار پوسیدشون چسبیدن به این اسم ها فقط

بله حالا من ۲۳ سالمه بیچاره اونا که تازه بدنیا اومدن و میذارن این اسم رو 😐👌واقعا از پدر مادرم خیلی عصبانی میشم سر این موضوع بارها دعوام شده باهاشون و گریه کردم افکار پوسیده و مسخره افراطی 😒

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
2805
بله حالا من ۲۳ سالمه بیچاره اونا که تازه بدنیا اومدن و میذارن این اسم رو 😐👌واقعا از پدر مادرم خیلی ...

دقیقا من بشدت آدم آزادی هستم این اسم های به من نمی خوره متاسفم برا سلیقه مزخرفشون

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
ما تو فامیل معصومه داشتیم رفت عوض کرد به نظر خودمم جالب نیست اسم خودمم عربیه اصلا دوستش ندارم

عه چطوری عوض کرد میگن اسمای امامی عوض نمیشن

ما تو فامیل معصومه داشتیم رفت عوض کرد به نظر خودمم جالب نیست اسم خودمم عربیه اصلا دوستش ندارم

شاید آشنا داشته این اسامی رو نمیشه عوض کرد فایده هم نداره یه عمر همه اینجوری صدات کردن عوضم کنی بازم همون قبلی رو صدا میکنن 

بله حالا من ۲۳ سالمه بیچاره اونا که تازه بدنیا اومدن و میذارن این اسم رو 😐👌واقعا از پدر مادرم خیلی ...

چقد عصبیم از پدر مادر بی سلیقه

شاید آشنا داشته این اسامی رو نمیشه عوض کرد فایده هم نداره یه عمر همه اینجوری صدات کردن عوضم کنی بازم ...

پدر مادر روشن فکر داشتن نععمت

شاید آشنا داشته این اسامی رو نمیشه عوض کرد فایده هم نداره یه عمر همه اینجوری صدات کردن عوضم کنی بازم ...

یکس دو سال اول سن بالاها مقاومت کردن انقدر خودشون گفتن و به اسم جدید صدا کردن واسه همه جا افتاد  

2810