2777
2789
بله قشنگنولی چون اسمهای جدید اومده دیگه اینا تکراریند

اتفاقا اسمای جدید تکراری تر شدن 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

اسمم یکی از ایناست بشدت بدم میاد

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسمم فاطمه هست وقتي كوچيكتر بودم دوست نداشتم يعني دوران مدرسه دوست داشتم يه اسم باكلاس و جديد داشته باشم ولي الان كه چهل سالم شده أز اسمم خوشم اومده. چون يخورده مذهبي هستم و پيامبر ص رو خيلي دوست دارم و اسم دخترشون فاطمه  گذاشته بودن گاهي وقتها تصور ميكنم حضرت محمد ص مثل پدر دلسوز من رو دوست داره و دستش رو سرم ميكشه 

من اسم بچه هام مذهبیه و دو اسمه هستند فامیلشون هم دو تایی هست خودم گاهی فکر میکنم بزرگ بشن میرن عوض ...

منم اسم وپسرم دوتاییه فامیلی ش هم دوتایی واشتباه تلفظمیشد و طولانی میشد دو ماه پیش شوهرم رفت نصف فامیلش رو حذف کرد راحت شدیم 

2805
منم اسم وپسرم دوتاییه فامیلی ش هم دوتایی واشتباه تلفظمیشد و طولانی میشد دو ماه پیش شوهرم رفت نصف فام ...

من شوهرم اصلاااا نذاشت حرفشم بزنم من گفتم حداقل اسم بچه هارو کوتاه کنم بازم قبول نکرد چی بگم دیگه 

من یکی از همیناس دوسش دارم

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

من اسم بچه هام مذهبیه و دو اسمه هستند فامیلشون هم دو تایی هست خودم گاهی فکر میکنم بزرگ بشن میرن عوض ...

اسم مذهبی گذاشتن ظلم اسم خودمم مذهبی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

لطفا اسم بچه کوچیکتون فاطمه و زهرا نذارید چون متاسفانه توی قانون ما نمیشه تغییرش داد همینطوری فقط صداش کنید  حداقل اونوقت بزرگ شه تصمیم با خودشه فاطمه بذاره با هر چی . 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
2810