2777
2789
عنوان

بچه ها من شش ماهه تو رابطم و دیشب برا اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 5321 بازدید | 171 پست

والله ما ازشوهرخودمون رومون نمیشه... بازشما معذرت میخام ی عکس میدی انتطار پول داری... ما ک چیز دیگ دادیم چ بگیم😩😩😩😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مگه دوستیتون پولیه؟بعد میگن پسرا دنبال رابطه جنسین خب همین کارو میکنید

خب ۶ ماهه حتی یه هزار تومنی ازش نگرفتم نمیبینی اینووووووووو 

یه اینو گفتم اینجوری میکنید!!! 

حقا که به همجنس خودتون ام رحم نمیکنید پیکمی واقعی شما یی

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂

نخند.. جمله عمیق بود.. 🤣🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الان کارم بد بود یعنی؟؟؟

ن بد نبود.. ولی میگی میگ عکس بده درجا عکس میدم،، پ منم میگم پول بده، باید بده.. 

ما تا میگ چیز درجا میدیم.. ولی میگیم پول،، میگ ندارم.. ــ😩😩😩😩

خب ۶ ماهه حتی یه هزار تومنی ازش نگرفتم نمیبینی اینووووووووو یه اینو گفتم اینجوری میکنید!!! حقا که به ...

اولا خیییلی خامی و تمیتونی اینطوری تیغ بزنی دوما الان تو زندگی لنگ دسبندی که خودتو کوچیک میکنی 

ن بد نبود.. ولی میگی میگ عکس بده درجا عکس میدم،، پ منم میگم پول بده، باید بده.. ما تا میگ چیز درجا م ...

بابا بخدا هی میگه عکس از پاهات بده فلان بده چطور خودش روش میشه میگه من چرا نگم اخه بخدا من اگه پولکی بودم تو این۶/۷ ماه میگفتم 

اولا خیییلی خامی و تمیتونی اینطوری تیغ بزنی دوما الان تو زندگی لنگ دسبندی که خودتو کوچیک میکنی

خب چطور بگم من میخام و برام بگیر؟ چون همش میگه خودم بیام 

بابا بخدا هی میگه عکس از پاهات بده فلان بده چطور خودش روش میشه میگه من چرا نگم اخه بخدا من اگه پولکی ...

عکس ازپا؟🧐دختر باکی دوس شدی؟این کیه دیگه هنوز۶ماه نشده همچین عکسایی میخواد من فک کردم منظورت چهره س

2810