2777
2789

چقدر ناراحتم امشب تازه اون روی واقعی شوهرمو دیدم که چقدر آدم دو رو و بدجنسیه همه عالم و آدم از خوب بودنش حرف میزنه ولی من فقط اژدهای درونشو دیدم 😔😓خیلی ناراحتم خیلی خیلی خیلی 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعییییی

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

شوهر منم همه عالم دوسش دارن همهههه الخصوص زنای دیگه ک همه ارزوشونه زن شوهر من باشن هی هرجا میریم ازش تعریف میکنن نمیدونن چه اشغالیه چه خیانتکار هرزه ایه تازه بعضیا میگن اشکال نداره پولداره بهت میرسه واقعا چرا همه مردم حیوان شدن مثه حیوانات رفتار و زندگی میکنن 😭😭😭 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

میشه لطفاً بفرمایید چی دیدید؟البته اگر امکانش هست

خیلی زیاد با یکی دو خط نمیشه گفت ولی نامردی بزرگی در حقم کرده یه پول سنگین ازم بالا کشیده با دروغ و نیرنگ خدا ازش نگذره جالب اینجاست به هیج جا هم نرسیده پولم از دست داده ولی منم بیچاره کرده کلی از زندگی عقبم انداخته 

منم ناراحتم اصلا خوابم نمیبره دخترمو شوهرسابقم برده فکرم پیششه غذا خورده جاش گرمه خوابه یا بیدار کسی ...

یکی از دلایلی که طلاق نمیگیرم و موندم با مردی ک دوسم نداره و خیانت می‌کنه 💔 نمیتونم دخترمو بدم بهش ببره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شوهر منم همه عالم دوسش دارن همهههه الخصوص زنای دیگه ک همه ارزوشونه زن شوهر من باشن هی هرجا میریم ازش ...

خدا لعنتشون کنه الهی خصوصا شوهر منو با کاراش باعث افسردگی حالد من شد دو سال پیش یه جوری منو افسرده کرده بود ده روز ده روز حموم نمیرفتم رنگ بیرون و نمیدیدم حتی یه بار خودکشی کردم 

خدا لعنتشون کنه الهی خصوصا شوهر منو با کاراش باعث افسردگی حالد من شد دو سال پیش یه جوری منو افسرده ک ...

عزیزم بمیرم الهی برات 💔🥲 بیا تاپیکامو بخون من دیگه بوسیدم گذاشتمش کنار دیگه برام مهم نیست البته دارم رو خودم کار میکنم ک مهم نباشه توام مثه شروع کن حداقل بخاطر آرامش خودت