حالman مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 182 عنوان بیاین کمک تو رو خدا 80 بازدید | 9 پست یه دختر ده ساله دارم چند تا دندون به شدت خراب داره که همیشه عفونت می کنه چند روز پیش دوباره عفونت کرد و از بالای لثش زد بیرون حالا گلودردها دهنش هم به شدت بو می دهدندون هاش کاسه کاس اصلا پر نمیشه شیری هم هست نمی کشن می فرم دهان بهم می زنه چیکار کنم 1403/08/19 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حالman مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 182 از همین الان از دوسالگی خراب شدن تازه یکی دوتا هم پر کردم اینا در نمیشن کاسه کاس فقط خرابی و عفونتش مونده ،طفلک دهنشم همیشه بو می ده
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1606 چی هست اینا ،خوبه تو دوران مدرسه ؛ همیشه درمانگاه ها به صورت رایگان یا با هزینه پایین برای بچه ها انجام میدن از دندانپزشک بپرسید برای عدم پوسیدگی دندان استفاده میشه
آدینا۲ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 629 از دوسالگی خراب شدن تازه یکی دوتا هم پر کردم اینا در نمیشن کاسه کاس فقط خرابی و عفونتش مونده ،طفلک د ... خواهرجان اگر پول خوب داری قشنگ بچه روببر ایمپلنت کنه کاااامل
دریا۴ عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 2998 از دوسالگی خراب شدن تازه یکی دوتا هم پر کردم اینا در نمیشن کاسه کاس فقط خرابی و عفونتش مونده ،طفلک د ... عزیزم برا عفونت آب نمک بده غرغره کنه. چندبار در روز بده.اگه بتونه یه لیوان غرغره کنه خوبه. هم عفونت درست میشه هم بوی دهانس که بخاطر عفونته
حالman مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 182 تو دوران مدرسه ؛ همیشه درمانگاه ها به صورت رایگان یا با هزینه پایین برای بچه ها انجام میدن از دندانپ ... دیگه دندونی نمونده که نخواد بپوسه ،الان باید از سر یه ریشه پوسیده خلاص شم که دکتر میگه نه فک بچه تغییر می کنه فردا باز می برمش دکتر