2777
2789
۹کیلو ب همه مواد غذایی بعلاوه اهن مولتی دارو.گوارشش میریزه بهم و پوستی اگزما ودونه میزنه

مکملای بهداشت رو نه

خودت چند برند خوب خارجی بگیر بالاخره یکیش میسازه

اینا دردسر همه ی مادراست. بچه همینه.

دختر منم آلرژی داره. قربونس برم یه تار موشم به کل دنیا نمیدم و هر لحظه شاکرم. به دختر من آهن لیپوزوفر و مولتی ویواکیدز ساخت.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
۹کیلو ب همه مواد غذایی بعلاوه اهن مولتی دارو.گوارشش میریزه بهم و پوستی اگزما ودونه میزنه

وزنش ک خوبه من پسرم ۱۷ ماهشه ۱۰ کیلو دکترم بردم گفتن مشکلی نیست 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم من آلرژی داشت تا دوسالگی ولی بردم ی متخصص آلرژی کودکان خوب تو قم ی شربت داده بود وقتی میدادم آب ...

برطرف شده یا هنوز درگیره انتی هیستامین میدن منتها موقتی و ب اونم واکنش میده

2805
چطوری فعمیدی

سلام عزیزم

شما رفتی خونه خونت ؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
عزیزم مادر شدن همینه ناشکری نکن اصلا منم مثل شمام تازه دوتا بچه دارم واقعا کم میارم خیلی وقتا ولی می ...

ی دونه دارم ولی مریض میشع دارونمیتونه بخوره رفت وامد قطع کردم هنور هرماه مریضه

بیماری بیماریه حالاهرچی برا مادر همه چی سخته

خوب مادری همینه دیگه

مادر شدی دیگه همیشه نگران بچه اتی

والا همچینم چیز عجیب غرببی نیست. منم دو سال شیردهی بیشتر فقط مرغ و برنج و سیب زمینی هویج خوردم. به لبنیات ادویه جات گوشت قرمز میوه ها و .... آلرژی داشت و کمابیش الانم داره.

منم ۳ساله تخت نخوابیدم. اینا عادیه. دیگه راحتی دوران بدون بچه تموم شده. الان مادری. هزار تا مسئولیت و دلواپسی داری.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
ی دونه دارم ولی مریض میشع دارونمیتونه بخوره رفت وامد قطع کردم هنور هرماه مریضه

شاید بچه چشم خورده بزاش دعا بخونید تخم مرغ بشکنید قربونی کنید پیش یه دکتر خوب ببرید خوب میشه نگران نباش

توروخدا نگو اینجوری کاش دخترم زنده بود دنیارو به پاش میریختم اونهمه مریضی کشید بچم کاش فقط بود بخدا ...

خواهرمنم سرطان داست ی سال بیمارستان بود اخرم فوت کرد من همه اینارو میدونم ولی بعد سختی هایی ک‌کشیدم دلم بچه سالم میخواست بشوره ببره همه گذشته رو

رعایت کن دیگه چاره ای نداره ولی باید ببری دکتر تست آلرژی بگیره ببینی به چیا حساسیت داره همونو حذف کن

همه راه هارو رفتم بهترین دکترای تهران این جز۹درصدیه ک ب همه چیز الرژی داره

2810