2777
2789

هر چیزی خوبش به درد ادم میخوره

اگه ده تا خواهر برادر هم داشته باشی ولی سال تا سال سراغ نگیرن مثل اینه که نداری پس تنها باشی بهتره

خودم یه داداش کوچیکتر دارم که فقط دردسر برام دارن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
راستش من همیشه دوست داشتم تک فرزند باشم تا اینکه تصمیم مهاجرت گرفتم و همش خداروشکر کردم اگه خواهر بر ...

من الان تکم در واقع یه برادر دارم که مهاجرت کرده اینجا خیلی تنهام ولی مهاجرت نمیتونم بکنم چون مامان بابام تنها میشن همسرم تک پسره مامان بابای اونم تنها میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هردوشو تجربه کردم 

۱۳ سال تک بودم 

هیچوقت دوست نداشتم خواهر برادر داشته باشم و نپذیرفتم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

6 سال من بزرگترم

۶سال که چیزی نیست 

من ۴تا داداش دارم 

یکی ۱۶سال

دومی ۱۵

سومی ۱۳

چهارمی ۶سال فاصله داریم رابطمون خوبه ول ابنه یه دوست نه انقدر صمیمی باشیم نه 

من خودم با دختر ۱۸سال فرق دارم خودم اینه خواهر میشم براش دیگ

مثبت بین
من هردوشو تجربه کردم ۱۳ سال تک بودم هیچوقت دوست نداشتم خواهر برادر داشته باشم و نپذیرفتم

خب تفاوت سنیت بالا بوده شاید برا همون 

من الان میخام تصمیم بگیرم 

چون فاصله سنیشون کم میشه 

با این شرایط اقتصادم بیشتر تمایل دارم بچم تک باشه

مثبت بین
هر چیزی خوبش به درد ادم میخورهاگه ده تا خواهر برادر هم داشته باشی ولی سال تا سال سراغ نگیرن مثل اینه ...

دقیقا واقعا الان کدوم برادر خواهری با جون مایه میزاره ؟؟بیشترمن بحث و دعوا دیدم تا محبت 

مثبت بین
متوجه منظورتون نشدم عزیز

زندگی با ناپدری و بچه های رو مخش... 

الان خودم فقط بدبختم اگه خواهر برادر داشتم اونام بدبخت میشدن

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️
خب تفاوت سنیت بالا بوده شاید برا همون من الان میخام تصمیم بگیرم چون فاصله سنیشون کم میشه با این شرای ...

نه از بچگی دوست نداشتم

خواهرمم ناخواسته بود 

با این حال هیچوقت قبولش نکردم . الانم سالهاست از هم خبر نداریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

زندگی با ناپدری و بچه های رو مخش... الان خودم فقط بدبختم اگه خواهر برادر داشتم اونام بدبخت میشدن

عزیزممم 

ای بابا واقعا 

من میترسم بچم انقدر که نیاز داره نرسم بهش 

یا سر ارث و میراث بحث کنن 

بالاخره خوار برادر یه روز میرن سر خونه خودشون و سرد میشن از هم 

الان زنداداشم 10تا خواهر برادرن خوبه ول دورادور حسادتو.... هست 

مثبت بین