2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا همه نه به قد بلندی تو و نه به قد بلندی شوهرت قرار نیست باشن چرا انقدر سطحی هستینه همه قد بلندها ...

عزیزم سایت عمومی و اسی نظر خواهی می‌کنه شما چرا ناراحت میشی 🙂هرکسی برا ازدواج ملاکی داره ملاک من قد بلند بود ه چون خودمم قدبلندم شماهم ملاکت هرچی دوست داری باشه ب من مربوط نیس 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2805
پس این همه دختر ترگل و ورگل تو خیابون گه زن کارمند هیچی زن کارگر کارواش شدن و با تمام وجودشون دست شو ...

عزیز استارتر یه سایت عمومی نظر خواستن گفتن میپذیرفتین یا نه منم با توجه به شرایط خودم گفتم من  شرایط زندگی اسی رو نمیدونم. با توجع به خودم گفتم دیگه وقتی اسی میاد ی سایت عمومی نظر خواهی میکنه هیچی هم از شرایط خودش نمیگه پس باید بر اساس خودمون نظر میدادیم منم با توجه به شغل و شرایط و وضعیت مالی خونه پدریم حاضر نیستم حتی ۱ ثانیه با یه کارمند زندگی کنم میخواد طرف قد ۱۹۰ باشه چ برسه ۱۶۸

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عزیز استارتر یه سایت عمومی نظر خواستن گفتن میپذیرفتین یا نه منم با توجه به شرایط خودم گفتم من شرایط ...

خوب تو تو واقعیت زندگی نمیکنی 

اونایی که دارن زندگی واقعی میکنن باید نظر بدن 

شرایط خونه بابات چیه 

دختر ترامپی ؟

میدونی دختر ترامپ همچین حرفایی نمیزنه 

البته مطمئنم سنت کمه و بازم مطمئنم خودتم از ی خونواده کارمند هستی که دنبال اسب سفیدی 

این بنده خدا خاستگار واقعی داره زندگی واقعی با همه بالا و پاییناش 

خوب تو تو واقعیت زندگی نمیکنی اونایی که دارن زندگی واقعی میکنن باید نظر بدن شرایط خونه بابات چیه دخت ...

عزیز دختر ترامپ باباش تاجره با تاجر ازدواج کرده🤌🤌 یه چیزی میگینا...

بنده پدرم فوق تخصص و جراح هستن.  😊 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

البته باهات موافقم تاپیک اسی اشتباه بود

دقیقا باید شرایطشوومیگفت