2777
2789

بچه ها من خوابی دیدم که انگار توش خوابیدم و بیدار شدم بازم تو خواب

ببینین منطورم این نیست که خودمو خوابیده دیده باشما

منظورم اینه که تو خواب خوابیدم و بیدار شدم در یه فاصله ی کوتاه

این نرماله؟تو گوگل زدم یه تعبیر بد اومد نمیدونم حالا اون همین حالتو میگه یا نه

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

تا قبل از خوندن متنت داشتم فکر میکردم چرا اسم پروفایلت گاوه؟

بعد برام سوال شد چرا اسم گاو رو انتخاب کردیبا عکس گربه؟

و در نهایت با خوندن متنت کلا مغزم سوخت!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا تعبیر چی ؟یه چیز عادیه برای من 🤔

یعنی برات پیش اومده تو خواب بخوابی بیدار شی؟

این میگه اگه بیمار اینو ببینه ینی قراره بمیره😭

2805
تا قبل از خوندن متنت داشتم فکر میکردم چرا اسم پروفایلت گاوه؟بعد برام سوال شد چرا اسم گاو رو انتخاب ک ...

من همیشه منحصر به فردم

من همیشه منحصر به فردم

خیلی😄😄

فکر کنم تو ذهنم بمونی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یعنی برات پیش اومده تو خواب بخوابی بیدار شی؟این میگه اگه بیمار اینو ببینه ینی قراره بمیره😭

اره چندبار پیش اومده 

نه بابا از این تعبیرا نکن مگه رویای صادقه س؟

من بیشتر از شدت خستگی و نیاز به خواب این خوابو میبینم

اره چندبار پیش اومده نه بابا از این تعبیرا نکن مگه رویای صادقه س؟من بیشتر از شدت خستگی و نیاز به خوا ...

نمیدونم الان خوابیدم بیدار شدم اره منم خیلی خسته بودم انگار بیهوش شده بودم

من همیشه منحصر به فردم

به نظرم خیلی برای هرخوابی دنبال تعبیر نباش. خیلی از خوابای ما بخاطر بیخوابی یا خستگیه یا اصلا فکرمون مشغوله با ارامش نمیخوابیم.

مثلا امروز خواب بودم دخترم اومد صدام کرد مامان شیر میخوام. تو خواب پاشدم شیشه ش رو ازش گرفتم شستم شیر اماده کردم دادم بهش! و بعد که هی دوباره صدام کرد مامان شییییییر شیرررررر فهمیدم اون وسطش رو خواب دیدم😁

تازه اونم شرایط داره تمیز باشی فکرت مشغول نباشه پرخوری نکرده باشی یا گرسنه نباشی همه ی اینا تاثیر دا ...

عه اره اتفاقا تا میتونستم خورده بودم نمیتونستم هضم کنم و قبل ترش دارو هم خورده بودم پس کنکله

به نظرم خیلی برای هرخوابی دنبال تعبیر نباش. خیلی از خوابای ما بخاطر بیخوابی یا خستگیه یا اصلا فکرمون ...

واااااااییییی این که باررررررهااا برام پیش اومدهههههه بارررهااا وقتی زنگ میزارم و صدای زنگ میاد خواب میبینم که رفتم اونو خاموش کردم

2810