2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره جاری من پول تاکسی زورش میاد بده شوهرش کارگر خودش عقده پول ندارن عروسی بگیرن ولی پنج تومن ...

وای راست میگی جاری من خونه وماشین ندارع بعد یه چیزای گرون گرون میخره کلا لباس مارک ووسایل آریشی گرون میخره خیلی به خودش میرسه بیچاره شوهرش هرچی درمیاره خرج میکنه. به من مربوط نیست ولی میگم نه بیمه ای نه پس اندازی نه خونه ماشین اینا پیری میخوان چیکار کنن.

2805
وای راست میگی جاری من خونه وماشین ندارع بعد یه چیزای گرون گرون میخره کلا لباس مارک ووسایل آریشی گرون ...

منم کاری ندارم چیکار میکنه فقط دلم نمیخواد انتظار کمک از بقیه رو داشته باشه پول قرض بخواد یا بگه بیا ضامن وامم شو 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عالیه خیلیم خوش فرم شده کجا پیش کدوم دکتر زدین چند سی سی

مرسی نفس من تا الان ۲ سیسی زنجان زدم 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
2810