2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی دیدم عکستو دکترت خوب نیس عوضش کن حتما برو قصر سبز اگه تهرانی یا دکتر سلطانی این دوتا خوبن

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
2805

چجورے دلتون میاد این موادرو تزریق ڪنید تو بدنتون😳 فڪرڪنیدسالها بعد دورازجونتون انواع سرطان وبیماریهاے عجیب غریب ظهور ڪنہ میگن ازاین تزریقهاست

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

الهی این همه خرج کردی اخرشم اینجوری لب بالاتو خراب کرده لب پایینم گشاد کرده

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
به نظر من یه خانوم باید به خودش و زیباییش و سلامتی پوست و‌موهاش و بدنش خیلی برسه چون زن مطهر زیبایی ...

منم نگفتم به خودش نرسه مثال زدم تا حالا یبار هم اظهار نظر نکردم راجب کارش شیوه زندگی هر کسی با اون یکی متفاوته فقط از اینکه بدون فکر خرج میکنه ولی در عوض انتظار داره شوهر من به برادرش کمک کنه برای وام و قرض بده بهش خوشم نمیاد . وقتی نداره بهتره جای پنج تومن پونصد تومن بده کرم از بقیه هم طلب کار نباشه 

به شخصه خودم پول نداشته باشم کرم پنجاه هزار تومنی میزنم ولی کاسه چه کنم چه کنم دستم نمیگیرم از مادرشوهر و برادرشوهر پول بخوام وقتی هم گفتن نه دماغمو کج بگیرم

حفظ غرورم مهم تر از لطافت پوستمه همین طور حفظ سلامتم ترجیح میدم دو هزار متر رو با ماشین خودم یا تاکسی برم ولی پیاده نرم و زانو درد سراغم نیاد

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چجورے دلتون میاد این موادرو تزریق ڪنید تو بدنتون😳 فڪرڪنیدسالها بعد دورازجونتون انواع سرطان وبیماریه ...

کی گفته سرطان زاست

همشون مدرک  fda امریکا سازمان غذا و داروی امریکا داره 

2810