2777
2789
خوب زیباتر شدن برای بعضیا خیلی مهمه

مگه زیباتر میشن؟؟ به خدا سر کلاس یه دختری هست اونروز نیمرخش رو دیدم لبو چونه و دماغش با هم مسابقه میدادن هر کی جلوتر بزنه اوله

لبا رسما مثل نوک اردک بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم بگم راضی نیستم؟ اخه ۴تومن بخدا هیچی تغییر نکردم

حالا میخواهی بهش بگو ولی کلا من خودم یا هر کسو دیدم دفعه اول زود جذب شد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
2805
طرف تا توی رفاه مالی نباشه همچین کاری نمیکنه

ربطی نداره جاری من پول تاکسی زورش میاد بده شوهرش کارگر خودش عقده پول ندارن عروسی بگیرن ولی پنج تومن داده کرم آبرسان خریده . اولویت های آدما خیلی با هم فرق داره بعضیا ندارن ولی چیتان پیتانشون به راه باید باشه

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم ۲ سیسی تا الان زدم راضیم هرکی میبینه خوشش میاد خواستی بگو عکس بزارم

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
یک سیسی ۳۸۰۰ با ایاب ذهاب ۴تومنبرندشو گفت تو سایت سازمان بهداشت کدشو زد تاییدشد بعد پلمپو باز کرد

یک سیسی کمه دیگه عزیزم اون فوری جذب میشه یبارم باید بزنی تا خودشو نشون بده 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ربطی نداره جاری من پول تاکسی زورش میاد بده شوهرش کارگر خودش عقده پول ندارن عروسی بگیرن ولی پنج تومن ...

به نظر من یه خانوم باید به خودش و زیباییش و سلامتی پوست و‌موهاش و بدنش خیلی برسه 

چون زن مطهر زیبایی و لطافته

منم ۲ سیسی تا الان زدم راضیم هرکی میبینه خوشش میاد خواستی بگو عکس بزارم

بذارر

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
2810