2777
2789
کی گفته سرطان زاستهمشون مدرک fda امریکا سازمان غذا و داروی امریکا داره

ان شاالله نباشہ.. بعدها بشر متوجہ اشتباهاتے میشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ان شاالله نباشہ.. بعدها بشر متوجہ اشتباهاتے میشہ

شما درست میگی ، چون من چوبشو خوردم 

23 سال پیش ژل زدم الان فهمیدم اون ژلی که زدم تبدیل شده به پلاستیک و گوشت صورتمو خورده و داره میره تو چشمم کورم میکنه 

دکترا گفتن 200 الی 300 میلیون هزینه ی جراحیه بازِ صورتم میشه تا اونو خارج کنن

تازه میگن بعد از جراحی صورتم کج و کوله میشه و امکان داره به عصب صورتم آسیب برسه ، بعدشم باید برم پیوند بزنن برام تا جاشو پُر کنن  😭😭

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
شما درست میگی ، چون من چوبشو خوردم 23 سال پیش ژل زدم الان فهمیدم اون ژلی که زدم تبدیل شده به پلاستیک ...

آخے،ان شاالله بہ زودے خوب وعالے میشے مثل قبل😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
شما درست میگی ، چون من چوبشو خوردم 23 سال پیش ژل زدم الان فهمیدم اون ژلی که زدم تبدیل شده به پلاستیک ...

بله اتفاقا یه دکتری صحبت میکرد میگفت در چند سال بعدی این تزریقها به یک مصیبت تبدیل خواهند و شد اونموقع عوارضش میزنه بیرون 

فعلا خانمها سر تزریق با هم مسابقه میدن 

وا اون موقع مگه ژلم بوده؟! حتما پروتز بوده اونم از نوع بدش

سال 80 تازه ژل اومد توی ایران 

من جزء اولین نفرات تزریق ژل بودم 

نه عزیزم پروتز نکردم ، رفتم دکتر جلو خودم پلمپ رو باز کرد و 2 سی سی برام تزریق کرد توی گونه هام

اون زمان خیلی خوب شدم ولی الان بعد از 23 سال عوارضش خودشو نشون داده

بله اتفاقا یه دکتری صحبت میکرد میگفت در چند سال بعدی این تزریقها به یک مصیبت تبدیل خواهند و شد اونمو ...

آره عزیزم من نمونه ی بارز این موضوعم 

تازه من خیر سرم واسه زیبایی انجام ندادم ، برای پُر کردن حفره های آبله مرغون فقط یکبار انجام دادم که بدبخت شدم

چه برسه به اینایی که هر سال تزریق میکنن و لب و چونه و گونه و بدنشونم میزنن 

کی گفته سرطان زاستهمشون مدرک fda امریکا سازمان غذا و داروی امریکا داره

چند سال دیگه میبینی،قرص سرماخوردگی از آمریکا وارد نمیشه بعد اینها همشون تاییدیه دارن

چند سال پیش تو شرکتی کار میکردم بعد یکی یه جعبه شربت آهن آورد و گفت عین اینو طراحی کنید طراحی کردن براش و نهایت یه نشونه کوچیک براش گذاشت که جلب توجه نکنه بعدشم برد بعدها فهمیدم طرف تو کار داروهای تقلبی بوده این حرف مال اوایل دهه هشتاد هست که همه چی آزاد بود ببین الان چه خبره دلتون خوش باشه به تاییدیه هاااا

وا اون موقع مگه ژلم بوده؟! حتما پروتز بوده اونم از نوع بدش

راستی اسم ژلم (ژل پاژ) بود ، اولین ژلی که وارد ایران شد این آشغال بود ، بزن تو نت عوارضشو ببین 😔

شوووووووخی میکنی؟

۲۳ سال پیش این چیزها مد نبود!

شما چطور با این نوع خدمات آشنا بودی؟

الان چند سالته؟

الهی خدا شفای کااااامل بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2810