2777
2789
عنوان

کدبانوهای بیاین بگین سالاد الویه چجوری درست کنم خوشمزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست

سیب زمینی وتخم مرغ وآب پزکن باخیارشوررنده کن مرغ وریش ریش کنبریزتوش نخودفرنگی هم بزن نمک وفلفلم یادت نره همه روباسس سفسدمخلوط کن تمام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
سیب زمینی وتخم مرغ وآب پزکن باخیارشوررنده کن مرغ وریش ریش کنبریزتوش نخودفرنگی هم بزن نمک وفلفلم یادت ...

سس سفید

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای چی؟

خوشمزه نمیشه 

تخم مرغ آب‌پز، نخود سبز، سینه مرغ آب‌پز  ،  سیب زمینی ابپز ، خیارشور ،رنده کن باهم  سس مایونز بزن نمک فلفل و آبلیمو بزن بزار چند ساعت یخچال

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

سیب زمینی اب پز رنده کن و بکوب

تخم مرغ اب پز رنده شده

نخود فرنگی  و قارچ یا کنسرو سبزیجات اب پز کن

سینه مرغ آب پز و ریش ریش کن

هویج ، فلفل دلمه ای ، خیار شور ، کالباس نگینی ریز کن

جعفری ساطوری شده

ترکیب سس: مایونز ، ماست سِوِن، سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، نعنا خشک ، شوید خشک ، مرزه خشک ، پودر اویشن، اب لیمو 

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

منم دوست ندارم🥺حتی مامانم میگه نخود سبز بریزیم من بدم میاد

اصلا ذرت تو دستور اصلی نیست چون طعمش بد میشه خوردم بهترین حالت که همیشه درست میکنیم نوشتم عالی میشه

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
بد میشه؟تاحالا با ترکیب روغن زیتون نخوردم ذرتم هر بار ریختم تو سالادالویه خیلی خوشم نیومد

اره بد میشه دستور اصلی بالا تر گفتم همیشه خودمون درست میکنیم عالی ميشه 

محض اطلاع الویه ذرت، روغن زیتون، سس فرانسوی، فلفل دلمه و حتی هویج نداره.

سیب زمینی، تخم‌مرغ، خیارشور، مرغ یا کالباس و سس و نخود فرنگی اگه دوس دارید

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

دقت کردید هر کی ی دستور میده؟ آخرشم همشون میشه الویه     حالا این دستور رو هم امتحان کنید برای پدر مادراتون اونهایی که نمیتونن سس مایونز بخورن یا حتی بچه های کوچیک که میخواید سالم بخورن     هر چی دوست دارین برای الویه هر طور خورد میکنید یا له میکنید بریزید  برای سس دو سه دونه سیر رنده کنید یا پودر سیر بریزید با پودر خردل و چند قاشق ماست و سرکه  دقیقا مزه مایونز میده   همیشه الویه درست میکنم این سس رو میزنم خودم همینطور میخورم یکی از پسرام میگه مامان همینقدر مایونز که خودت زدی کافیه بهش میگم ماسته میگه نه مامان مایونز زدی اما پسر کوچیکم و باباش بهش سس میزنن