2777
2789
عنوان

یک صفحه قرآن و ختم صلوات ❤️🙏🏻

19 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها هر تعداد دوس دارین نذر صلوات داریم 

برای صاحب الزمان‌ و شهدای صدر اسلام تا الان و شهدای گمنام و ناشناخته‌ 

در ماندگارند و جاماندگان‌ برزخ‌

بد کس بی کس و کسایی که هیچ کسی رو ندارن حتی براشون صلوات و دعا بخونه به نیت تمامی این عزیزانی‌ که گفتم 

نذر صلوات داریم به تعداد آزاد هرچقدر دوس دارین تا هر موقع 

و یه صفحه قرآن 

که هرکسی اگه می خونه بگه ❤️ الهی حاجت روا بشین 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بسم‌الله الرحمن الرحیم

📗 #هر روز یک صفحه از قرآن به نیت پاکی و قوی شدن در راه امام زمان(عج) و برای کسایی که در بالا ذکر کردم ❤️

صفحه ۴۷۸ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌸روایتی از حضرت عیسی(ع)🌸

❣حضرت عیسی (ع) به یاران خود فرمود:من بيماران را معالجه كردم و آنان را شفا دادم كور مادرزاد و مرض پيسى را به اذن خدا مداوا نموده و مردگان را زنده كردم ولى آدم احمق را نتوانستم اصلاح و معالجه كنم 

🌿پرسيدند: يا روح الله ! احمق كيست ؟

فرمود: شخصى خودپسند و خودخواه است كه هر فضيلت و امتيازى را از آن خود مى داند و هر گونه حق را در همه جا به خود نسبت مى دهد و براى ديگران هيچ گونه احترامى قائل نمى شود و اين گونه آدم احمق هرگز قابل مداوا و اصلاح نيست.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌┄┅═══✼✨✼═══┅

⚠️

◽بی‌حیایی ؛ مدنیست!

◽دود ؛ تفریح‌نیست!

◽زندگی‌باسگ ؛ کلاس‌نیست! 

◽رابطہ‌بانامحرم‌ ؛ روشنفکری‌نیست!

ودرکل؛

◽بی‌فرهنگی ؛ فرهنگ‌نیست!

◽وخوردن‌ِحق‌دیگران ؛ زرنگی‌نیست!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌┄┅═══✼✨✼═══┅┄

سلام_امام_زمانم

سلام‌ای‌مولای‌عالم 

سر فدای قدمت، ای مه کنعانی من

قدمی ‌رنجه‌کن،‌ای‌ دوست ‌به ‌مهمانی ‌من

عمرمان رفت به تکرار نبودن هایت

غیبتت ‌سخت ‌شد،ازدست‌ِ مسلمانی‌ من

مولای‌من 

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ،

وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ گویند

فرج مولا صلوات

یاصاحب الزمان ✋