2777
2789

قول دادم امروز بیام سزارین بودم ما ساعت ۱۰ رفتیم بیمارستان دیگه تا کارای بستری رو کنیم و تا نوبتم بشه طول کشید شد ساعت ۱ ۱ رفتم اتاق عمل ۱ نیم بچه به دنیا اومد ۲ نیم اتاق خودم بودم دیگه نی نی بغلم شیرم هم اولش آغوزه و اینکه بشدت درد داشتم و دارم از پمپ درد هم استفاده نکردم چون بچه شیر میدم میگن بده براش ۸ ساعت بعد سزارین چیزی نباید بخوری بعد امروز بعد مایعات خوردن بلخره صبحونه خوردم و همش باید راه برید که این جون منو گرفتتتت دارم کارامو میکنم ساعت ۱  اینا مرخص میشم بریم خونه لنا تا الان بیدار بود یعنی من دیشب ۲ بزور خوابم برد درد داشتم ۷ صبح هم لنا بیدارمون کرد دست مامانم درد نکنه همراهمه الانم بریم خونه مامانم و آبجیم پیشم میمونن ممنون از دعاهاتون دیروزم عکس بچه رو گذاشتم

@مامان_پسرکوچولو    

@تعلیقی_بدبخت    

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه😍

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

2805
چرا درد داری ؟شیاف استفاده کن خیلی خوبه

خب زایمان کردما🫥

والا استفاده کردم هیچی به هیچی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکت باشه. به خودت افتخار کن‌. تو یه زن قوی هستی که یه دوره سخت رو پست سر گذاشتی و یه عمل سخت رو رد کردی ولی استراحت نمی تونی بکنی باید مراقب نی نی باشی.  تازه با مادر شدن قلبت بزرگتر شده جای یه نی نی تو دلت باز شده. از همیشه قوی تر شدی‌. بهت تبریک می گم. انشاالله لنا با شادی و سلامتی بزرگ شده سایه مامان باباش بالا سرش باشه. 🥰🥰🥰🥰👏👏👏👏🎉🎉🎉🎉

سالم و تندرست باشیدتبریک میگم دوباره مامانی شدی! 😍💚🍃

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

آخه منم سز بودم با شیاف خیلی آروم میشدمبعضی دکترا خوی پرتن ببین قشنگ داروهاشو داده بهش بگو درد داری

گفتم گفت عادیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40