2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 9629 بازدید | 629 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کن با ویلچر رفتم خونه الان تو راهم😥

من یه سرمامیخورم دوروز گوشی دستم نمیگیرم چجوری زایمان میکنید لحظه به لحظه تاپیک میزنید😅😅خیلی خوبین

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

ای جانم الهی ک قدمش پر خیرو برباشه 

و زیر سایه پدرو مادرش عاقبت بخیر باشه 

میشه دعا کنی نینی منم صحیحو سالم بیاد بغلمو زایمان راحت داشته باشم یکم میترسم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
2805

به سلامتییییی مبارکههههه 😍😍♥️

خیلی وقت بود ندیده بودم شما رو تو سایت اسم کاربری تون هم سخته یادم نمیومد همش میگفتم چی شدن ینی 🥺

عکس نی نی رو بذار منم ببینم 😍

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
اسی مبارکه🤩مگه الان سزارین میکنن.‌میگن که نمیذارن که. چقدر زیر میزی گرفت

عزیزم من چون بچه اولم سزارین بود باید سزارین میشدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

من یه سرمامیخورم دوروز گوشی دستم نمیگیرم چجوری زایمان میکنید لحظه به لحظه تاپیک میزنید😅😅خیلی خوبین

من با مشاور حرف زدم گفت خودتی بندازی تمومه افسردگی میاد سراغت 

قرار نیست از زندگی لفو بدم که الانم دخترم خوابه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

ار چشم بد دور باشه🧿🧿🧿🧿🧿🧿ماشالله

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
2810