2777
2789

عزیزم از ته قلبم برات دعا کردم و قلبم تیرکشید از اینکه یه بار دیگه یه زن یه گوشه ی دنیا شاهد خیانت بوده و دلش شکسته اون هم نه یک بار که بارها و بارها

اول از همه اینکه بچه هات رو با خودت ببر چون اونها این وسط بعد رفتنت داغون میشن از اونجایی که خب رسیدگی میخوان و الان توی یکی از حساس ترین مراحل زندگیشونن

به حرف اطرافیانت هم گوش نکن و با منطقت پیش برو

خاله ی همسرم که از قضا از زیبایی مثل الهه های زیبایی بود

یه روز رفت خونه دید شوهرش یکیو آورده تو خونه

قهرکرد رفت و مصمم به طلاق بود بخاطر اطرافیان و سرکوفتاشون برگشت و الان ۱۱ ساله پیاپی هرروز و هرشب شاهد خیانته و چون اطرافیان هی بهش گفتن طلاق نگیرطلاق نگیر اون روز نتونست طلاق بگیره و تو روی همه وایسه نشد شوهرشو عذرمیخوام آدم کنه و خب بیشتر پررو شد و خیانتاش تموم نشد هیچ هزاربرابر شد آدم خائن که درست نمیشه قربونت برم هی بدتر میشه این روند

من برای حال خوبت برای یه آینده ی سبز پیش روت دعات میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا فوت شده بهش دادن و دود هواش کردبابی عرضگیش

چاره چیه خودتو نجات بده زندگی با یه مرد کثافت آخر و عاقبت نداره من همسرم دروغگو و دست به زن داره خیلیم پرو تشریف داره چند بار خونوادم باهاش حرف زدن قبول نمیکنه طلاقم بده گفتم نه مهریه می‌خوام نه نفقه فقط حضانت پسرمو بده برم اونم قبول نمیکنه میگمه دوست دارم زجرت بدم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
چرا؟؟؟کاش با کاربری قبلم تاپیک میزدم میرفتی میخوندی خیانتاش یبارودوبار نبود همه روبخشیدم درآخرم خانو ...

دقیقا مثل پدرشوهر من که وقتی بهش گفتم در مورد پسرش بهم گفت منو قاطی این خاله زنک بازیا نکنین !خیانت پسرشو به روش اوردم با مدرک بهم گفت خاله زنک

دقیقا مثل پدرشوهر من که وقتی بهش گفتم در مورد پسرش بهم گفت منو قاطی این خاله زنک بازیا نکنین !خیانت ...

خودشون داخل ماجرابودن اوایل میگفتن صبوری عاقلی آرومم میکردن اما وقتی دیدن پسرشون آدم نمیشه ب جای اینکه اونوببندن ب فحش منوبستن منم گفتم فقط واگذارتون کردم ب خداخودتونم دختردارید

حق داری گلم ولی این زن های ج..،خیابانی هدف شون خراب کردن زندگی دیگران که معلوم به هدفش رسیده

بله میدونم اوناک آشغالن چون علنا یکیش گفت ب من چه شوهرت اومده طرفم منم هروقت بیادنه نمیگم

اما شوارآشغال منم ک دیده لبه پرتگاهه و هزاربارمچشو گرفتم بازم رفت سمت این چیزا

دقیقا مثل پدرشوهر من که وقتی بهش گفتم در مورد پسرش بهم گفت منو قاطی این خاله زنک بازیا نکنین !خیانت ...

خیلی خیلی خیلی سخته

امیدوارم زندگیت الان عالی باشه

من به عنوان مادر دو‌پسر خدایی نکرده خدایی نکرده بفهمم  پسرم خیانت میکنه چکار از دستم برمیاد اخه جز بی محل کردن و راه ندادنش تو خونم😕ساپورت نکردنش از هر لحاظ و …

نمیدونم بچه داری شما یا ن حتی از اون کوچولوچی هم بچها مخصوصا پسرا حرف و‌کار خودشونو پیش میبرن

مرد گنده رو‌چطور میشه تنبیه کرد اخه

اینقدر میترسم از تربیتشون چون من مادر نمیخوام زندگیشون ذره ای خراب شه ولی واقعا کاری از دست پدر مادر در بزرگسالی ساخته نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودشون داخل ماجرابودن اوایل میگفتن صبوری عاقلی آرومم میکردن اما وقتی دیدن پسرشون آدم نمیشه ب جای این ...

خدا خوب میبینه این چیزارو ،خدا بهترین منتقمه ،،جوونیمو به اتیش کشیدن و خدا هیچ خوشی براشون نمیخواد .من که دارم جدا میشم ولی شما حتنا طلاهارو بگیر به پولش نیاز پیدا میکنی ،میتوتی پولش بدی بیرون باهاش کار کنن بهت ماهانه مبلعی بدن ،این شوهر تو اون پولارو میخواد برای یکی دیگه خرج کنه اون حق بچه ها و خودته

بعد طلاق از نظر مادی میتونی خودت رو اداره کنی؟

ن مشکلمم همینه شاید یکی دوماهی خانوادم ساپورتم کنن تابرم سریه کاری 

البته ساپورت ک میگم درحدفراهم کردن غذا و....ن بیشترم

خیلی خیلی خیلی سختهامیدوارم زندگیت الان عالی باشهمن به عنوان مادر دو‌پسر خدایی نکرده خدایی نکرده بفه ...

عزیزم وقتی بچه رو خوب تربیت کنی در بزرگسالی هم راه درستو میره ،شاید یه جاهایی از سر نادونی اشتباه کنه ولی در نهایت درست رفتار میکنه چون یاد گرفته ،شوهر من این چیزارو باهاش کار نکردن که ،دقیقا جا پای پدرشوهرم گداشته و بدتر از اون هم شده ،چطور من یه دختر ۲۰ ساله دارم با تمام مشکلاتی که داشتیم به شدت حواسش به خودش هست چون تربیتش کردم چون خوب و بدو یاد دادم ،مادر و پدرشوهرم اگه بچه شونو درست تربیت میکرون الان این زندگی من نبود 

خیلی خیلی خیلی سختهامیدوارم زندگیت الان عالی باشهمن به عنوان مادر دو‌پسر خدایی نکرده خدایی نکرده بفه ...

ن من ب خدا کمکشون ونمیخواستم همدردی میکردن راضی بودم نکردنم حداقل ب فحش نبندنم

دوتابچه دارم 

اتفاقا یبارب شوهرم گفتم فک نکن رابطه منوخانوادت خراب شد ب نفع توهست ن اتفاقا چون اون موقع توهرغلطی میکردی اوناباحرف منوراضی میکردن اماالان نه 

الان فقط کاری کنی طلاق وتموم