2777
2789
عنوان

زخم زبونا روحمو شکنجه میده

134 بازدید | 18 پست

اگه نرم زنم ناراحت میشه وقتی میرمم یاد زخم زبونای پدر زنم میوفتم یاد تحقیراش 

اون خونه نکبت زندگی منه

وقتی زنم می‌ره اونجا فقط پشت سر من بهش میگن تو لیاقتت بیشتر از این بود منی که ارشد سازه خوندم و فقط به جرم قسطی بودن ماشینم تحقیر ها و مرارت ها کشیدم تو اون خونواده

وقتی داماد دوم اومد با این که لات بود کلی تحویلش گرفتن به خاطر وضع مالی خانواده

تو کل دوران نامزدی یه شب خونشون نخوابیدم اما دوماد دومی هر شب اونجا بود چقدر تبعیض چقدر تحقیر 

زنم وقتی می‌ره اونجا پرش می کنن میاد تا به خودش بیاد طول میکشه 

خستم از مدارا کردن و خنده ها و لبخندهای الکی که تو خونوادش میزنم 

امروز قبل شام رفتم بیرون غذا خوردم تا خونه ی پدرزنم لقمه هامو نشمرن 

بارها به زنم گفتم بیا بچه بیاریم چند بار فامیلاش گفتن خواهرش آنی جواب داد هنوز خیلی زوده 

وقتی خواهرش رفت سر خونه ی خودش فوری باردار شد

چرا زنم نمی فهمه رفتارای خواهرشو ؟؟؟

یا چند بارم مادرش گفت حالت زوده بچه بیارید اما الان واسه بچه ی خواهرش سیسمونی خریده

امشب زنم اخلاقش عوض شده بود وقتی برگشتیم نگاهش به جوریه انگار من مقصرم

آخه تو که می دونی تو اون خونه چی به من گذشت

گاهی اوقات فکر می کنم بی خیال مهربونیای زنم بشم همه چیو تموم کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهاش جدی و منطقی صحبت کن 

هرباردعوتت میکنن نرو رفتی دیربرو زودپاشو 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

راستش من همسرم غریبس شوهر خواهرم پسر خالمه و ۱۶سال پیش دامادمون شد درحالی که همسرم فقط ۲ساله وارد خانواده شده آدم توداریه زیاد توی جمع ها و مهمانی های ما راحت نیست چون خانواده ما ۹۹درصد ازدواجها فامیلیه

باهاش جدی و منطقی صحبت کن هرباردعوتت میکنن نرو رفتی دیربرو زودپاشو

اول شامو میارن بعد میرن ظرفارو میشورن بعد یه ساعت یه چایی بعد نیم ساعت که ساعت شده ۲۴ میوه بعدم دوباره چایی ساعت شده ۱ 

من می‌خوام زود پاشم اما نمیشه

همونطور که من گاهی تحت فشارم باور کنید خانومتون هم خیلی خیلی تحت فشاره از طرفی عاشق شماست از طرفی هم خانوادشو دوست داره و نمیخواد کم بیاره 

خانواده من هم خواسته ها و حرف های غیر منطقی زیاد میزنن ولی من بارها از همسرم جلوشون دفاع کردم برای همین بهم انگ ترسو و بی رگ میزنن ولی من زیاد برام مهم نیست 

همونطور که من گاهی تحت فشارم باور کنید خانومتون هم خیلی خیلی تحت فشاره از طرفی عاشق شماست از طرفی هم ...

زنم بیماری زخم‌معده گرفته بس که فکر و خیال کرده دلم به حالش میسوزه با خودم میگم تمومش کنم حداقل اون خلاص شه بره پی زندگیش

به نظرم تا میتونید خانومتون رو ساپورت روحی روانی کنید اگر عاشقتون باشه میاد توی تیم شما البته بستگی ...

دوبار جلو جمع سر پدرش داد کشیده 

یه بار گفت دیگه خونت نمیام پدرشم گفت نیا

زنم بیماری زخم‌معده گرفته بس که فکر و خیال کرده دلم به حالش میسوزه با خودم میگم تمومش کنم حداقل اون ...

آخی عزیزم پس باهاش مدارا کنید اگر از دستتون برمیاد هرکاری خانوادش براش میکنن شما بهترش رو انجام بدید توی جمع هاشون اعتماد به نفستان بالا باشه که خانومتون هم سربلند بشه از تخصص و توانایی هاتون تو جمع صحبت کنید خودتون رو ثابت کنید که به تایید کسی نیاز ندارید 

به خانومتون هم بگید خودم بهترین سیسمونی رو تهییه میکنم و دلشو قرص کنید

دوبار جلو جمع سر پدرش داد کشیده یه بار گفت دیگه خونت نمیام پدرشم گفت نیا

آخی عزیزم پس خیلی دوستون دارن 

خانومتون فکر کنم یکم دهن بین هستش وگرنه چه دلیلی داره که تحت تاثیر قرار بگیره 

کاش میتونستین از این آدم های سمی فاصله بگیرید

آخی عزیزم پس باهاش مدارا کنید اگر از دستتون برمیاد هرکاری خانوادش براش میکنن شما بهترش رو انجام بدید ...

بعضی وقتا دلم میخواد ازین دنیا برم فقط به خاطر مادرم نظرم عوض میشه ولی واقعا ازین دنیای کثیف خستم

اول شامو میارن بعد میرن ظرفارو میشورن بعد یه ساعت یه چایی بعد نیم ساعت که ساعت شده ۲۴ میوه بعدم دوبا ...

میشه

دوماد پازودپامیشه

اولا که دیرمیاد تقریبا موقع سفرانداختن 

بعدم نیم ساعت بعدسفره انداختن به یع بهانه ای میره بیرون مثلا یع کاری داره یا براماشین چیزی بایدبگیره بنزین بایدبرنه البته هیچ نیازی نیست توضیخ بدین کجامیرید همینکه خانمت بدوته کفایت میکنه

بعدم زنگ میزنه به خولهرم حاضرباش میام دنبالت اکرخواهرم بگه میخاد بمونه قبول میکنه مثلا یک ساعت بعد بیاددنبالش

برای اینکه این تصمیم باعث دعوا تو‌خونه نشه  خانمت باید قانع بشع که احترام شماهم بایدرعایت بشه تبعیض هایی که قایل شدن شما رو سردکرده و مثل قبل نمیتونید رفتارکنید

و اینکه هربار از منزل پدری برمیگرد شرایطزندگی خودشو فراموش نکنه و تحت تاثیر صحبت های دیکران تغییر موصع بده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
آخی عزیزم پس خیلی دوستون دارن خانومتون فکر کنم یکم دهن بین هستش وگرنه چه دلیلی داره که تحت تاثیر قرا ...

وقتی دو هفته نمیریم اونجا حال هر دومون خوبه اما وقتی میریم یا می بینیمشون یه هفته طول می‌کشه تا به خودمون بیایم