2777
2789
عنوان

چیکار کنم کاش یکم از سیاست جاریمو داشتم وای خدااا🥲😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 37 پست
منم سیاستم صفره ولی جلو شوهرم هیچوقت حرف مادرش و خواهراش نمیزنم فقط از جاریام بد میگم اونم از جاریام ...

عزیزم یعنی از خواهر مادرش بدت نمیاد 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ولی اینم میدونم اون دوستشون داره بدم اومدن رو تو دلم نگه میدارم به ظاهر خوبم و دلسوزیشون میکنم😂

بعد جلو‌ خواهر مادرش چطوری تو خلوت با خودشون

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دیگه معلومه شوهرا یکم رو مامان و ابجیشو خانوادش حساس میشن تو بهتره یکم مراعات کنی پیش شوهرت 

اینم بگم ول کن جاری و اینارو اونا ادمو خراب میکنن 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
2805

ببین اوضاع منم همین بود با این تفاوت که من بی سیاستی شمارو نکردم، رفتارهای دو پهلوی مادرشوهر رو متوجه میشدم ولی اصلا به شوهرم انتقال نمیدادم، میذاشتم یکی دوماه میگذشت بعد بعنوان یک خاطره براش تعریف میکردم که اره فلان روز همچین چیزی اتفاق افتاد و مادرت همچین حرفی زد، بنظرت منظورش چی بود ... و شوهرمم سکوت میکرد، من دیگه ادامه نمیدادم فقط میخواستم به اطلاع شوهرم برسونم رفتارهای مادرش رو بدون بدگویی کردن

شوهرم چندسال اول فقط سکوت میکرد چیزی نمیگفت چون میدونستم چقدر رو مادرش حساسه اما نمیتونست دفاع الکی ازش بکنه برا همین فقط سکوت میکرد.

بعد از چندسال و اینکه رفتارهای مادرش بیشتر شد و علنی تر شد خودش فهمید چقدر داره اذیت میکنه دیگه سکوت نکرد و از من دفاع کرد‌.. خداروشکر الان هرچی بشه میتونم راحت باهاش درمیون بذارم و صد در صد طرف منه چون منو میشناسه میدونه مثل مادرش اهل سیاست و فیلم بازی نیستم