2777
2789
عنوان

چیکار کنم کاش یکم از سیاست جاریمو داشتم وای خدااا🥲😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 37 پست
تلگرام کانال زندگی سالم سوده هرویدوره جذابیت درونی یاد می گیری کی و کجا سکوت کنی کجا سکوت نکنیتازه ش ...

عزیزم چطور. میشه بیشتر توضیح بدی چیکار کنم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخداااا بگو چطور تمرین کنم اسمشونو میارمخیلی احمقم برعکس همه

منم مثل شما بودم مشاور بهم گفت اصلا خانواده همسرت بد همسرت چکار کنه؟؟گناه اون چیه که مادرش فلان کار و کرده با این حرفا فقط زندگیتو تلخ می‌کنی و همسرتو از خودت دور...دیگه نمیگم تهش میگم گور باباشون همسرم مهمه اونا تو حاشیه آن...شمام آویزه گوشت کن..

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
منم مثل شما بودم مشاور بهم گفت اصلا خانواده همسرت بد همسرت چکار کنه؟؟گناه اون چیه که مادرش فلان کار ...

عزیزم درست ولی من از این میسوزم که شوهرم می‌دونه مقصرن ولی بازم طرفداری می‌کنه ازشون دفاع می‌کنه مقابل من وایمیسه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

2805
چی چطور؟

تلگرام چطور سرچ کنم چ موضوعی 

تلگرام چطور سرچ کنم چ موضوعی

فقط بنویس زندگی سالم 

بعد اونی که لگوی قرمز داره و نوشته سوده هروی 

و بیشتر از ۱۷۴ هزارتا فالور داره رو اد کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزیزم درست ولی من از این میسوزم که شوهرم می‌دونه مقصرن ولی بازم طرفداری می‌کنه ازشون دفاع می‌کنه مقا ...

خب اکثر مردا همینن سریع گارد میگیرن فکر می کنن اگه طرف زنشون و بگیرن زن سوارشون میشه الکی با بهونه توجیه میکنن دنبال اثبات چیزی نباش چون فایده نداره یا خودت جوابشون و بده یا هم به یه ورت.شوهرت و ول کن به حال خودش 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
فقط بنویس زندگی سالم بعد اونی که لگوی قرمز داره و نوشته سوده هروی و بیشتر از ۱۷۴ هزارتا فالور داره ر ...

مرسی عزیزدلم 

خب اکثر مردا همینن سریع گارد میگیرن فکر می کنن اگه طرف زنشون و بگیرن زن سوارشون میشه الکی با بهونه ت ...

باشه عزیزدلم مرسی واقعا همینه 

توروخداااا بگو چطور تمرین کنم اسمشونو میارمخیلی احمقم برعکس همه

تو خودت میدونی مشکلت چیه بعد داری میگی تو رو خداااا بگو چجوری اسمشونو نیارم خیلی ساده ست فقط جلو زبونتو بگیر منم دیگه بد خونواده شوهرمو نمیگم مثل خودشون رفتار میکنم البته بگم من شوهرم اونجوری نیست خیلی مامانی باشه یا مثل بقیه حساس باشه رو خونوادش بیشتر پشت منه چون من خیلی واسه زندگیمون و خودش مایه گذاشتم ولی خونوادش ولش کردن تو اوج سختی 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

جاریت اگه سیاست داشت که جلوی تو بد مادر شوهرتو نمیگفت

جاریت فقط دوروعه 

که اینم ویژگی خوبی نیست 

شما همینکه متوجه بشی چه حرفی رو بزنی و چه حرفی نزنی و کجاها سکوت کنی ، مشکلت حل میشه نیازی به دورویی و دروغ و این چیزا نیست

2810