2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه آلرژی به پروتئین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا ودر اکثر مواقع همونی ک دوستمون گفتن درسته .‌حالا گاهی واسه بعضیا بیشتر طول میکشه

عزیزم من تو گروه الرژی هستم که هزاران مادر با بچهای الرژی هستن

من بر اساس تجربه مادرا دارم میگم الرژی الگوی مشخصی نداره که بگیم یسالگی تمومه

دختر من ب پدی لاکتی که دکتر میده برا الرژی حتی خونریزی کرد

الان ۱۴ماهشه شیرخشک چون نبود شیر پاستوریزه دادم الحمدالله شکرخدا ساخت اما نون سنگکت ابدا نمیتونم برم سمتش که مهم هم نیست 

عزیزم من تو گروه الرژی هستم که هزاران مادر با بچهای الرژی هستنمن بر اساس تجربه مادرا دارم میگم الرژی ...

دوستم منم گفتم که در اکثر‌مواقع تا‌همون همون یکسالگی‌تمومه. . اونایی ک طول‌میکشه تعدادشون کمتره . دکتر. درست گفتن

parasoo1989@
علامت آلرژی‌ چی بود؟

خون نقطه ایی تو مدفوع

معقدش کلا زخم شده بود 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نه کی گفته بچه دوستم ۴سالشه الرژی شدید دارهدختر خودمم ۱۴/۱۵ماهشه همچنان درگیرم

وای واقعا؟

من پروتین گاوی بهش ندادم هنوز ۱۴ ماهشه دقیق

ولی امتحان میکنم ببینم بازم اینطوری میشه دیگه بهش نمیدم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

شاید ی چیزی میخوری یا بهش میدی که الرژی داره چون یبوست هم از علایم الرژی میتونه باشه بهش پروبیوتیک ب ...

باشه. من که تو نوزادی خودم رژیم سخت بودم با این وجود گاهی خون می دیدم تو مدفوع اما خیلی کم بود و منم گفتم اشکالی نداره. اما رژیم سختی داشتم. 

از 7 ماهگی تا 10 ماهگی هر روز بهش حریره بادام دادم و تخم مرغ زرده و موز و سوپ ماهیچه که متشکل از برنج ماهیچه و پیاز و هویج بود. 10 ماهگی اسهال خونی

یکسالگی شکستن رژیم و دادن تخم مرغ و یکسال و یکماه ی استفراغ که گفتن ویروسه، یکسال و دو ماهگی سرما خورد یکسال و سه ماهگی دو باره استفراغ بدون علت. یکسال و پنج ماهگی سرما خورد و استفراغ. دوباره از یکسال  نیم تا سه ماه پیش داروی مونته لاست و خوردن سفیده تخم مرغ. بعد خون در مدفوع، گفتن کلونوسکپی، نبردم. دارو هم ندادم. رژیم رعایت کردم. الآن دو سالشه و من خستم

نده فعلا دکتر ب من میگفت مرغ بخور تو رژیم برعکس بچم ب مرغ الرژی شدیدددد داشت

نمیشه دکتر میگه سنش طوریه بدنش لازم داره، دکتر میگه از شیر بگیرش که تخم مرغ رو بتونه تحمل کنه. اشکم دراومده

2810