2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه آلرژی به پروتئین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 36 پست
نمیشه دکتر میگه سنش طوریه بدنش لازم داره، دکتر میگه از شیر بگیرش که تخم مرغ رو بتونه تحمل کنه. اشکم ...

حالا  همه عالم تخم مرغ میخورن؟تخم مرغ نخوره پروتئین بدنش تامین نمیشه؟!حرف بی ربطی زده

کم کم بهش بده اندازه چشم گنجشک کم کم شروع کن اصلا هم عجله نکن من دخترمو دکتر نمیبرم دیگه بچم با دارویی ک دکتر داد خونریزی کرد بهش گفتم شیرو چندماه میخوره مشکلی نداشت از دارو هست اصلا قبول نکرد شیر خیلی خیلی رژیمی نوشت انقدم شیرش کم بود هرماه ۴تا کم میاوردم بیرون دلال دونه ۵۰۰میداد 

تهش برگشتن ب شیر قبلی فقط دارو رو قطع کردم بچم خونریزیش بند اومد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ۱۴ماهشه شیرخشکش پیدا نمیشد مجبوری شیرپاستوریزه دادم ساختذ

واسه من شیر مادر میخوره تازگیام بد غذا شده هیچی جز برنج نمیخوره

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

علامت آلرژی‌ بچتون چی بود؟

اولش مدفوعش خلط دار بود  گاهی رگهای خون میافتاد اصلا علامت پوستی نداشت رو صورتش و بدنش ولی دور مقعدش میسوخت همه میگفتن بخاطر ادرار در حالی ک من تا جیش میکرد پوشک عوض میکردم با پن میشستم و واقعا مراقب بودم بعد ی مدت گفتن بخاطر دندونه ادرارش اسیدی میشه دور مقعدش قرمز میشه این روند ادامه داشت تا یکسالگی واکسنشو زدم کلا بچه ای که در روز ۵بار مدفوع میکرد یهو شد ۴روز یکبار دیگه انقد بردمش دکتر اوردم یکی گف اهنش دوبرابر کن یکی گف پدی لاکت .... اخرش رسیدم ایمونولوژی گفت رژیم باید شروع کنی باور نمیکنی هویج گوجه بادوم .....همه چی حذف شد و بشدت سختم بود نمیدونستم چی درست کنم مثلا  ابگوشت میذاشتم فکر کن فقط گوشت و سیب زمینی نمک خب نمیخورد بچه بد غذا شد تست الرزئ دادم براش منفی بود اما دکتر گفت همچنان باید رعایت کنه دیگه از ۲سالگیش بریدم چون‌وزنش کم‌شد غذا نمیخورد گفتن ول کن‌دکتر رو شروع کن‌همه چی بده پنیر دادم تخم‌مرغ .... و دوباره شروع شد الان تخم‌مرغ میخوره ولی کلا لبنیات حذف کردم چ فایده هرکی میرسه کیک و کروسان .... که توش شیرخشک داره میدن دستش اینم میخوره  الان دیگه روزی چندتا انجیر تو گلاب خیس خورده پوره میکنم میریرم تو حلقش تنها راه که دارم یا بارهنگ‌با عدق نعناع و گلابی و لیموشیرین اینا رو دوست داره میدم ولی با بدبختی میخوره ولی میدم بهش

باشه. من که تو نوزادی خودم رژیم سخت بودم با این وجود گاهی خون می دیدم تو مدفوع اما خیلی کم بود و منم ...

خب شما نحوه تست کردنت اشتباهه هر روز الرژن دادی روده رو حساس کردی 

همتا اسم خـودمه♥
خب وقتی واکنش نمی دیدم، فکر می کردم کارم درسته، بعد از اونم مراعات کردم. بلدم نیستم البته

به نظرم الان اول ببرین ی متخصص گوارش خوب براش داروی یبوست بنویسه بعد کم کم باز شروع کنین. 

همتا اسم خـودمه♥