2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادش بخیر یه کتونی داشتم لامصب تا چند سال اصلاً آخ نگفت

قیمتش هم نسبت به جنس و کیفیتش خوب بود یادم نمیاد چند خریده بودم

ببین کفش و کتونی میخریدما ولی باز بیشتر اونو میپوشیدم

انقد که خوب و راحت بود

🌱🐢

2805
من جایی زندگی میکنم که معدن بازاره چیزایی که فامیلام از شهر های دیگه به قیمت زیادمیگیرن من حداقل ۵ د ...

کجااا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

وای چه خوب اقا من ست چمدون میخواااام هست اونجااا؟ قیمت شون چطوره؟

تا حالا چمدون نگرفتم نمیدونم عزیزم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
چند تومن؟😅

۱۲۰ تومن گرفتم، یه کم نازکن ولی خوب بود نسبت به قیمت

توی دوران پریودی استفاده شون میکنم که شرت خوبام خراب نشن 😂

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چند تومن😅

یادم نیس خیلی وقت پیش بود ولی انقد خوب بود چند تا مغازه نشون دادم ازش پیدا نکردم🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
تا حالا چمدون نگرفتم نمیدونم عزیزم

جسارتا کجایید شما؟ چون من میخوام یه ست بگیرم همه جا تو رنج ۹ تومن میگن واقعا زیاده.... حالا همسرم گفتن بریم از تهران بگیریم شاید اونجا ارزون تر باشه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
2810