2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 497 پست
پدرمبیکاریا😐😐از بچه متنفر شدم من یکی

من خودمم بچه دوست ندارم 

فقط در حد چند ساعت ک سرگرم شم وگرنه واسه خودم باشه نه اصلااااااان😂😂

خب پدر و مادر ک مهمون حساب نمیشن 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم بچه دوست ندارم فقط در حد چند ساعت ک سرگرم شم وگرنه واسه خودم باشه نه اصلااااااان😂😂خب پدر ...

اوففف اره 

من دلم میخاد سه تا دیگه بیارم بشن چهارتا😂😂😂 اونوقت باهمین یکی شلوارمو خراب کردم متنفر شدم😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اوففف اره من دلم میخاد سه تا دیگه بیارم بشن چهارتا😂😂😂 اونوقت باهمین یکی شلوارمو خراب کردم متنفر ش ...

ن بابا ول‌کن 

بچه هیچ خوب نیس😂😂😂😂

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
2805
ن بابا ول‌کن بچه هیچ خوب نیس😂😂😂😂

فرض کن چهارتا بیارم غار میشم که😂😂 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

فرض کن چهارتا بیارم غار میشم که😂😂

اره بابا دیگه ب درد نمیخوره باید بندازیش جلو سگ😂😂😂

اره بابا دیگه ب درد نمیخوره باید بندازیش جلو سگ😂😂😂

سگم قبول نمیکنه😂😂

دارم به عمل ترمیم بکارت فکر میکنم😐💔 به خدا

میزنم تو سرتااااااا

اره تازه فکر کن با شیاف اینم الان خوابم نمیبره از درد

🥲🥲🥲

اره تازه فکر کن با شیاف اینم الان خوابم نمیبره از درد

وای سز همینش بده بعدش درد داری تا چند روز 

دخترم خوابه؟

وای سز همینش بده بعدش درد داری تا چند روز دخترم خوابه؟

تا نیم ساعت پیش بیدار بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨