به نام خالق مهربانمون
خدایا به امید تو.....
اول تاپیک با هم یک دعا کنیم : اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها......
سلام خواهرا 😊✨️ خداروشکر در تاپیک های دیگر تا به الان ، 587 نفر تاپیک رو لایک کردند ...
یا بهتر بگم 587 ، شخصی که قلبشون سرشار از مهربانی و زیبایی بود تاپیک و لایک کردند اختیار با شما...🌻
اگر خواستید شما هم حلال کنید و ببخشید .
شما میتونی نفر 588 م باشی؟؟؟ تکرار میکنم اختیار با شما ... *( هر شخصی از ته دل تمام حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه
منم بخشی از ثواب ، صلوات ها و ذکر هایی ک تا یک سال آینده میفرستم رو به اون شخص و خانوادش و عزیزانش ، هدیه میکنم 🌱🕊 ) حداقل لطفا یک نفر ببخش....اختیار با شما.....اگر همه رو نتونستی ، حداقل الان که به این تاپیک اومدی لطفا یک نفر رو ببخش و حلالش کن اگر تونستی همه رو ببخش 😊✨️ من به جای تمام اون آدم ها از شما عذر خواهی میکنم و از شما حلالیت میخوام ....میشه ببخشید و حلالشون کنید ؟؟؟
دلت رو سبک کن و بگو خدایا بخشیدمشون بخاطر شما بخاطر خشنودی شما بخشیدمشون .... خدا حواسش هست می بینه که بندش دیگران بخشیده ....میخوام بهتون بگم میدونم ، گاهی اوقات بخشیدن سخت میشه ..من هم درک میکنم ...اما من فکر میکنم ، قشنگیش به همینِ ..که سخت بوده ولی تو بخاطر خشنودی خدا قبول کردی و بخشیدی .... با این بخشش باعث خشنودی امام زمانمون علیهالسلام هم میشی 😍...به نظرم این بخشش ، تاثیر مثبتش یا در این دنیا ، *یا در دنیای آخرت روی ما میذاره ...سپاسگزارم که وقت گذاشتید و تاپیک رو مطالعه کردید🌸 🦋 اگر بخشیدی و حلال کردی لطفا*** تاپیک و لایک کن 👇🏻 تا دیگران هم تشویق به این کار بشن و من هم متوجه بشم بخشیدی و حلال کردی 😊 لطفا فقط زمانی که بخشیدی لایک کن ، تا تعداد شمارش درست باشه . لایک به معنای 🟰 بخشش شما..
اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها... اگر در این 587 لایک ..فقط یک نفر هم بخشیده شده باشه...خیلی خوبه :) تشکر از همه شما خواهرای مهربونم 🙂 تاریخ شروع تاپیک جدید : ماه رمضان سال 1403 بوده 🌱