2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8220 بازدید | 497 پست
وقتی میگم نرو واسه همینه میگم دیگ 🚶‍♀️🥲کی میخاد از رو بیکاریش تاپیک های بقیه رو پربازدید کنه😂😂😂 ...

😂😂😂گمشو

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست رو نقطه ضعف من گذاشتین 😂کو دوست پسر 🔪🔪

@آنهaدختریhدرمزرعه   پسر این دیوب

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2805

خدا حفظش کنه 

مبارکه

اگه واستون مقدور بود  از دکتر بپرسید اگه کسی ۱۲ سال از 

سزارینش گذشته باشه ،بازم میتونه سزارین کنه یا باید طبیعی زایمان کنه؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

😂😂😂گمشو

بیشعوری دیگ 

وقتی حرف راست رو میگم چرا میپری ب من😒😒😒😒😌😎

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

دوازده ساعت درد طبیعی کشیدن بعدش سزارین شدم

چرا؟ 

من چهارشب درد طبیعی کشیدم تا زاییدم🤐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

پسرم نمیخوابه خستم😅 فردا مهمون دارم

ای ننه بدش من باهاش باااااازی کنم 

مهمون کیه حالا

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
ای ننه بدش من باهاش باااااازی کنم مهمون کیه حالا

پدرم

بیکاریا😐😐از بچه متنفر شدم من یکی

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

2810