2777
2789
عزیزم‌بگید‌کی‌بهتون گفته این حرف رو ؟من اصالتا چینی‌بلاغی هستم فرشید هارو‌دونه ب دونه میشناسم همچین ...

سلام گلم تو روخدا میشناسید؟؟میشه ازشون برام بگید خواهش میکنم

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3دخترخدا
عزیزم‌بگید‌کی‌بهتون گفته این حرف رو ؟من اصالتا چینی‌بلاغی هستم فرشید هارو‌دونه ب دونه میشناسم همچین ...

شماره کارتی ک ب من داد براش پول زدم ب اسم اسماعیل فرشید چینی بلاغ

خودشم 42.حدودا سن داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا خواهری پیاممو خوندی جواب بده.میخوام آدرس این آدم و پیدا کنم.میدونم شیادو کلاه برداره..این آقا خون ب جگر من کرده

عزیزم الان اومدم سایت چقدر پول گرفته ازت ؟

خواهری میشه آمارشو برام در بیاری آدرسشو می‌خوام.

من بخاطر علاقم ب ماورا متافیزیک این کلاه بردار سر راهم قرار گرفت.خیلی از احساسم سو استفاده کرد.گفت سرطان خون داره.طلاق گرفته.و بچه دار نمیشه...من احمق هم همه رو باور کردم‌‌...

برای چی ازتون این همه پول گرفت چیکار میخاین بکنه؟من خودم تبریزم اما اگه برم اونجا امارشو میگیرم برات ...

من داخل یه گروه متافیزیک با ایشون آشنا شدم..خیر سرشون بهش میگفتن استاد.قرار بود بهم آموزش بده

چون خودم بچه شمالم.مطمئن بود نمیتونم پیداش کنم.یبار اینجا پرسیدم.کسی نمیشناخت

میتونی از روی شماره کارت  به نامش شکایت کنی گلم گفتم توی لاهیجان نزدیک تبریز زندگی میکنن خونه و آدرس دقیقش رو نمی‌دونم کجاست بازم‌میپرسم چیزی گیرم اومد میگم‌بهت من خاننده خاموش بودم ی بار دیدم شما همچین تاپیکی زدی ولی نتونستم جواب بدم تو یادم ‌نگه  داشتم که بهتون جواب بدم 

2810