خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
اطلاعاتی ندارم.فامیلیشون بالا نوشتم.فقط میدونم اهل تبریز🥺شنیدم استاد متافیزیکن
نمیشناسم عزیزم
یه جایی بود تو تبریز انرژی درمانی و اینا میکرد
طرفای آبرسان بود فکر کنم
فکر کنم تو اینستا و پیج هایی که مربوط به تبریزه بری کامنت بذاری بتونی پیدا کنی؟
هر چند اعتقادات قابل احترامه ولی بهت توصیه میکنم دنبال این جور چیزا نری
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ممنون عزیزم.اتفاقا ایشون هم انرژی درمانی میکنه شنیدم حدودا42ساله اس
من که همیشه دید منفی داشتم به این جور مسایل
سعی کن با علم نوین و اصولی مشکلتو حل کنی
انشالله مشکلتون هرچی باشه برطرف میشه
عزیزمبگیدکیبهتون گفته این حرف رو ؟من اصالتا چینیبلاغی هستم فرشید هارودونه ب دونه میشناسم همچین کسی نیست شرمنده اینومیگمبه شدت دزدن وکلاه بردار مواظب باشید…