2777
2789
عنوان

تو قرمه سبزی رب ریختم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میزنم ولی نه یه قاشق کامل نوک قاشق

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
یه جوری گفتی گفتم الان رب از سبزی بیشتر شده 🥴🥴🥴هیچ نمیشه خوشمزه هم میشه

نه اصلا دیده نمیشه

میترسم مزشو بد کنه

مهمون دارم

یه قاشق پر غذاخوری ریختم

ولی ابشو تا خرخره پرکردم ک تا شب جابیوفته ابش کم نشه

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

اتفاقا خیلی خوشمزه میشه ی گوجه هم نصف کن بریز توش عالی میشه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
نه چرا بد بشه البته همیشه سعی کن رب رو تفت بدی قبلش یا سبزی رو که سرخ کردی خواستی زیرش رو خاموش کنی ...

اولش تو روغن سرخ کردم ربو جدا

بعد ریختم توش

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
2810