2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22582 بازدید | 1340 پست
خوشکله میشه از گلای حیاطتون هم عکس بدی؟؟❤

گل؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخداااااامیگفت اونموقع همتون میگفتین کاش دروغ باشه تاپیکتالان ک اومدم میگم پروغه چرا دعوام میکنین بج ...

😂😂😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

قربونت ممنون بابت دعای خیلی خیلی قشنگتون این اسم در اتاق سونوگرافی توسط همسرم انتخاب شد یهویی 😂❤️

خدا حفظش کنه همسرت معلومه خوش سلیقه اس همم تو انتخاب شما هم انتخاب اسم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوشکله میشه از گلای حیاطتون هم عکس بدی؟؟❤

عزیزم خونه ما ویلایی نیست ..

خونه مامانبزرگه اونجا

باغچه داشتیم ک نقل مکان کردیم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

تو موفق میشی ادامه بدههههههه🚶‍♀️😂😂🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️اگ نبردتت توام ببرش لب چشمه تشنه برش گردون دیگ ا ...

بچه میخوای تعلیق بشی😂

امشب راضیش میکنم😎واسه توهم عکس میفرستم بترکی😝😝🤣🤣🙌🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خدا حفظش کنه همسرت معلومه خوش سلیقه اس همم تو انتخاب شما هم انتخاب اسم

آره یه تیکه جواهرررر نصیبش شده که یه تیکه جوهر برلیان دیگه هم به وجود آورده 

دیگه چی میخاد 🥴😂😂😂😂😂

یعنی تا نرم یه چرت بزنم همینطور اذاهان عمومی و مشوش خواهم کرد 

عزیزم صفحه 4 و 6 عکس و ویدیو هست میشه پاک کنی ممنونم

@niniyar_2    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

بچه میخوای تعلیق بشی😂امشب راضیش میکنم😎واسه توهم عکس میفرستم بترکی😝😝🤣🤣🙌🏻

درددددددد

من عکسو میخام چیکار آخه بیشعورررررررر😂😂😂

خودم همیشه ب طور زنده و طبیعی میبینم نیاز ب عکس نیست😂😂😂😂😂😂😂

نه اول ترو ببره رستوران بعد راضیش کن 😎😎😎

یکم زرنگ باش دیگ بی مغز😒😒

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😎😎........... اگه بدون ما میصرفه،سود کن‌‌‌‌‌‌‌

بچه میخوای تعلیق بشی😂امشب راضیش میکنم😎واسه توهم عکس میفرستم بترکی😝😝🤣🤣🙌🏻

کلا ذهن منحرفم منظورتو اشتباه گرفته فکر کنمممممم😂😂🤔🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😎😎........... اگه بدون ما میصرفه،سود کن‌‌‌‌‌‌‌

فیلم کیک محبوب من رو دیدمخییییلییییی تو ذوقم خورد، بازیگری و فیلمنامه ژنیگوئید به پای یه ویگرای دقیق ...

اون تیکش تو ذوق همه مون زد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اون تیکش تو ذوق همه مون زد

اون دقیقه نباید میخرید، اونجا نه...میتونست بعدا بره بخره و مغز هممون رو منهدم نکنه...غم بازیگر خانم وقتی ورق قرص رو دید...هزار بار غمش رو حس کردم، خیلیییی اذیت شدم

اون دقیقه نباید میخرید، اونجا نه...میتونست بعدا بره بخره و مغز هممون رو منهدم نکنه...غم بازیگر خانم ...

کلا من خیلی برای مهین غصه خوردم

تنهاییش آزار دهنده بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
کلا من خیلی برای مهین غصه خوردمتنهاییش آزار دهنده بود

یه چیزی میگم امیدوارم مهین کامنتمو بخونه

احساس میکنم رسالت مهین از تمام زندگیش ایفای این نقش بی نظیر بود، جای همه ما بازی کرد....دیوانه بازیگریش شدم