2777
2789
عنوان

خب من الان چه غلطی کنم ک بچه های ناپدریمو نبینم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست
اره پیش مامانشونن مشکل فقط بودنه اونا نیستمامانم نمیذاره پوشش راحت داشته باشم جلو شوهرشدوستامو نمیتو ...

ببین یکم منطقی باش مادرتون در مورد پوشش کاملا حق دارن چون ایشون پدرتون نیستن بهتره مراعات کنی

رفتارای دیگران هر چند ناخوشایند باشه استانه تحملت رو ببر بالا چون مطمئن باش همه ما آدمها عادتهای بدی داریم که باورمون نمیشه دیگران بهش حساسن یا حس بدی دارن 

شما بالاخره بواسطه ازدواج یا اشتغال یا همون ادامه تحصیلت مادر رو کمتر میبینی اونم به همدم نیاز داره و اگر با همسرش خوشبخته براش خوشحال باش اون مرد هم سخته براش دوری بچه هاش هر چند چیزی نگه و دیگه سه ماه سال در قیاس با کل سال چیزی نیست بخوایم اینقدر حساس شیم 

ببخشید زیاد شد صحبتام اما من بودم اگر اینقدر اذیت میشدم همون خوابگاه می رفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم که با مادرت صحبت کن شما که خونه دارید جداگانه و شما حق و حقوق دارید یک خونه بگیرید که دو طبقه ب ...

خونه ما شهرستانه الان تهرانیم اصلا جور در نمیاد اخه

باز حداقل انتقالی بگیرم شهرم تنها خونمون زندگی کنم ی چیزی

ولی نمیذاره

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️
خونه ما شهرستانه الان تهرانیم اصلا جور در نمیاد اخهباز حداقل انتقالی بگیرم شهرم تنها خونمون زندگی کن ...

خب اونو بفروشید دیگه اگر توافق بشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
2805
ببین یکم منطقی باش مادرتون در مورد پوشش کاملا حق دارن چون ایشون پدرتون نیستن بهتره مراعات کنی رفتارا ...

من ک هدفم مهاجرته سه سال دیگه میرم از ایران

ولی توی این 3 سال پیر میشم اگر بخوام بمونم

احتمالا تابستون امسال خوابگاه میگیرم میرم

منتها نمیدونم جواب دوست و فامیل و چی بدن الان میخوان بگن تو ک خونت نزدیکه چرا گذاشتی رفتی

وقتی راحت نیستی رک ب مادرت بگو همینجور به فامیل تعارف ک نداری بحث روانته بگو مادر من اینجا حتی ی لباس دلخواهمو نمیتونم بپوشم نگو تو نمیذاری و اینا جبهه میگیره بقیه آشنا هام که خبر دارن از شرایط بگو زیاد راحت نبودم برای درس خوندن چون بچه ها میومدن و میرفتن ترجیح دادم بخاطر درسام برم خوابگاه و هم اینکه راحت ترم

وقتی راحت نیستی رک ب مادرت بگو همینجور به فامیل تعارف ک نداری بحث روانته بگو مادر من اینجا حتی ی لبا ...

بچه ها تعطیلیا میان کاری ب درسم ندارن. در کل رو اعصابمن. 

بعدم من نمیخوام کسی از شرایط خونمون چیزی بفهمه حتی شده تظاهر هم میکنم ک بگم همه چی خوبه و مشکلی نیست. دیوونم مگه دشمن شاد کن بشم؟؟

سلام 

یه کاری که حس خیلی خیلی خیلی خوبی بهت میده این هستش که توی یک رشته ورزشی یا نواختن یک ساز چه سنتی یا مدرن ، 

صاحب عنوان بشی مثلا حتی شده مقام سوم شهری

در رشته تکواندو ، بخدا کسب مدال سریع ترین و بهترین ورزش ها برای خانم ها ورزش های انفرادی ست مثل صخره نوردی ، ورزش‌های رزمی ، یا شمشیر زنی 

میدونی چرا میگم راحت تر و سریع تر صاحب عنوان خواهی شد چون بیشتر جذب فوتبال میشن و فوتبال هم ورزشی برای خانم ها در ایران حساب نمیشه 

اما مثلا بدمينتون یک سال آموزش میبینی بعد مسابقات کشوری برگزار میشه و ممکنه حتی رقبای تو فقط دو نفر باشن چون تعداد نفرات ورزش های انفرادی کمه بعد که توی خانواده بانوی قهرمانی و این حس حال تو رو خوب میکنه چون دل تو به خدا خیلی نزدیک هستش 

روح پدر شاد من هم بابام رو بیست سال که بودم از دست دادم