2777
2789

من از اولش شرایط و میدونستم و مامانمم ک ازم پرسید راضی هستی با ازدواجم یا نه من اوکی دادم 

پدرم ده ساله فوت شده من بیست سالمه

نمیشد ن نگم تهش ک باید ازدواج میکرد. طرف هم تحصیلکرده اس دستش ب دهنش میرسه منتها 2 تا بچه داره ک عید و تابستون میان اینجا(خونه باباشون) 

من ازشون متنفرم ب شدت رو مخن در ظاهر با هم خوبیم ولی نمیتونم تحملشون کنم اینجام چون خونه اوناعه پس من باید بذارم برم

خونه از خودمون داریم ولی مامانم نمیذاره تنها بمونم اونجا

دانشگاهم خوابگاه داره ولی 1 ساعت از دانشگاه تا خوابگاه راهه در حالیکه من الان ی ربعه میرسم دانشگاه 

پانسیون هم خیلی گرونه 

نمیدونم چکار کنم اینا هم عید و تابستون میان اینجا آینه دق من میشن. 

منم مامانم نمیذاره جلو شوهرش لباس راحت(تاپ و شلوارک اینا) بپوشم نهایت تی شرت

دوستامو میذارن دعوت کنم ولی خودم بدم میاد

چون همین قضیه مرگ پدرمم اتفاقی فهمیدن من هیچی از زندگی خصوصیم بهشون نمیگم

لطفا اگر متنی ک نوشتم و کامل خوندین و پیشنهادی دارید کامنت بذارید خوشحال میشم🙂

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی خودت رو همین جوری که هست بپذیر 

اونا خونه ی پدرشون هست شما خونه ی مادرت

همه تون حق دارین و البته مهمان هستین یه روزی تو هم میری شر خونه زندگیت فکر های عجیب غریب که اومد تو ذهنت یه دکمه قرمز تو مغزت طراحی کن و فشارش بده تا همه چی تو ذهنت خاموش بشه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
2805

بنظرمنم بمون همونجاوخودتوباشرایط جورکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه اونا باهات مشکلی ندارن و فقط تو باهاشون مشکل داری پس مشکل از توعه اونا هم حق دارن یا تایمی با پد ...

اونا هم با من مشکلی ندارن ((((در ظاهر)))) ولی عمیقا از هم بدمون میاد و فقط بخاطر پدرشون و مادرم چیزی نمیگیم

این زندگی مادرته

و باید تحمل کنی عزیزم

اینکه خوشم ازشون نمیاد یه چیزی

اگه کتک ت میزنن و تحقیرت میکنن و باهات رفتار بد دارن، یه چیزه

وقتی کاری ب کارت ندارن، باید حس کنی خواهر برادر خودتن

اونام همون قدر ک شما تو اون خونه حق دارید، حق دارن..

یه کم بچه گونه ست اگه اذیتتون نمیکنن، شما بخوایید از دستشون حرص بخورید.

چون شرایط زندگی رو برای مادرتون سخت میکنید

انشالله ازدواج میکنی و بختت یپید میشه و میری سراغ زندگی خودت

اونجا حق تصمیم گیری با خودته

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
من جات بودم کلا میرفتم خوابگاه این مدلی دوس ندارم🤦‍♀️

همکلاسیام همش میگن خوشبحالت ی ربعه میرسی

الان میگن اسکلی چیزی هستی میخوای بری خوابگاه

اونا هیچی نمیدونن 

ولی اخه خوابگاه هم خیلی سخته من صدابیزاری شدید دارم ادم سازگاری نیستم

شما که خونه دارید با هم یکی کنید یک خونه دو طبقه بگیرید که طبقه بالا شما زندگی کنید 

هم در نزدیکی هم هستید هم مستقل هم اینکه میتونید پوشش دلخواه خودتون را داشته باشید و مزاحم اوقات همدیگه نباشید 

همه چیز در صلح و آرامش قرار میگیره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تابستونا ترم تابستونی بردار برو خوابگاه،عید هم کلا ۱۳ روزه دیگه یجوری تحمل کن 

بخاطر خودت هم میگه تاپ شلوارک نپوش بنظرم درست میگه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
زندگی خودت رو همین جوری که هست بپذیر اونا خونه ی پدرشون هست شما خونه ی مادرتهمه تون حق دارین و البته ...

یعنی چی خب من باید بمونم تحمل کنم پیر کنم خودمو تا ی نره خری بیاد منو بگیره نجات بده

منم مادرم زود فوت کرد

برای پدرم خیلی سریع زن گرفتیم

و برامون سخت بود بیاد خونه و از وسایل مادرم استفاده کنه

ولی حق دخالت و تصمیم گیری رو نداشتیم

این زندکی اون دو نفره

ما هم ازدواج کردیم و زندگیمونو ، اختیارمونو، حق تصمیم گیری خودمونو داریم

هر چیزی حرمتی داره

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
این زندگی مادرتهو باید تحمل کنی عزیزماینکه خوشم ازشون نمیاد یه چیزیاگه کتک ت میزنن و تحقیرت میکنن و ...

چرا باید ب 2 تا غریبه حس خواهر برادری داشته باشم من اخه

من ادمی نیستم ک بمونم و بسازم تا یکی پیدا شه بگیرتم نجاتم بده

شما که خونه دارید با هم یکی کنید یک خونه دو طبقه بگیرید که طبقه بالا شما زندگی کنید هم در نزدیکی هم ...

نمیشه ب این راحتیا نیست مگه الکیه

2810