2777
2789
عنوان

خب من الان چه غلطی کنم ک بچه های ناپدریمو نبینم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست
همکلاسیام همش میگن خوشبحالت ی ربعه میرسیالان میگن اسکلی چیزی هستی میخوای بری خوابگاهاونا هیچی نمیدون ...

هزار تا جواب میتونی به همکلاسی هات بدی

یا خوابگاه خودگردان برو 

ببخشید اینو میگم ولی من تو این شرایط احساس سربار بودن بهم دست میده 

تابستونا ترم تابستونی بردار برو خوابگاه،عید هم کلا ۱۳ روزه دیگه یجوری تحمل کن بخاطر خودت هم میگه تاپ ...

این ینی یا بنظرش من خرابم یا شوهرش هیزه ک میگه نپوش وگرنه منه 40 کیلویی هیچ چیز خاص و تحریک کننده ای ندارم در حالیکه دختر 100 کیلوییش همه چیشو میندازه بیرون

اگرم فقط تابستون برم خوابگاه میفهمن ک نمیتونم اونارو تحمل کنم بعدا اذیتم میکنن و اینکه سرکار هم میخوام برم نمیشه 3 ماه دور باشم

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید ب 2 تا غریبه حس خواهر برادری داشته باشم من اخهمن ادمی نیستم ک بمونم و بسازم تا یکی پیدا شه ...

منم شرایطم مثل شما بود البته با تفاوت هایی

در کنار هم بهتزین زندگی رو داریم

انگار ن انگار مادر خودم نیست

شما خودت تصمیم گیرنده ای وقتی سفت و سخت رو حرف خودتی، خب پس به همون روش خودت ادامه بده

شاد و موفق باشی🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

سخته اما خب اونام ممکنه حس کنن شما داری تو خونه پدر اونا زندگی می کنی و... خوششون نیاد تصمیم بزرگتراست و قابل احترام الان که نه تابستونه نه عید 

اونا پیش مادرشونن؟  میان کل تابستون رو میمونن؟  

2805
هزار تا جواب میتونی به همکلاسی هات بدییا خوابگاه خودگردان برو ببخشید اینو میگم ولی من تو این شرایط ا ...

شوهرش میدونست مامانم بچه داره و قبول کرد سربار چرا

چرا بچه های خودش سربار نیستن؟ 

اتفاقا من ی درصدم همچین حسی ندارم

بخاطر رو مخ بودن بچه هاش میخوام برم

نمیشه ب این راحتیا نیست مگه الکیه

تا به حال در موردش صحبت کردید ؟

بلاخره شما هم حق و حقوقی دارید 

یا باید صبوری کنید چون زمان حضور اون بچه ها 

تعطیلات هست و منطقی 

بنظرم شما بیش از حد حساسیت به خرج دادید بهتره

کنار بیاید وقتی ممکن نیست که مستقل باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شوهرش میدونست مامانم بچه داره و قبول کرد سربار چراچرا بچه های خودش سربار نیستن؟ اتفاقا من ی درصدم هم ...

عزیز اگه اونا واسه شما رو مخن شما واسه اونا بیشتر رو مخی

اینجا خونه باباشون بوده سال ها خونه ی خودشون بوده که شما اومدی من نمیخوام بهت حس بد بدم منظورم اینه که این حس متقابله احتمالا

سخته اما خب اونام ممکنه حس کنن شما داری تو خونه پدر اونا زندگی می کنی و... خوششون نیاد تصمیم بزرگترا ...

اره پیش مامانشونن 

مشکل فقط بودنه اونا نیست

مامانم نمیذاره پوشش راحت داشته باشم جلو شوهرش

دوستامو نمیتونم خونه دعوت کنم

شوهرشم رفتارای رو مخ داره موقع غذا خوردن ملچ مولوچ میکنه ابرو ادمو میبره جلو ی نفر غریبه. تن صداش بلنده من رو صدا حساسم. 

من از قومیتی هستم و اون ی قوم دیگه ک این 2 تا قوم اکثرا با هم نمیسازن (دوس ندارم بگم چ قومی) 

تا به حال در موردش صحبت کردید ؟بلاخره شما هم حق و حقوقی دارید یا باید صبوری کنید چون زمان حضور اون ب ...

ممکن ک هست میتونم برم خوابگاه ولی خیلی سختم میشه

عزیز اگه اونا واسه شما رو مخن شما واسه اونا بیشتر رو مخیاینجا خونه باباشون بوده سال ها خونه ی خودشون ...

خب الان تو میگی چکار کنم یا باید فرار کنم خودمو اواره کوچه خیابون کنم یا طبق گفته بقیه کاربرا وایسم ی نره خری پیدا شه بگیرتم

ممکن ک هست میتونم برم خوابگاه ولی خیلی سختم میشه

خوابگاه که نه‌ عزیزم فضای مناسبی نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیز اگه اونا واسه شما رو مخن شما واسه اونا بیشتر رو مخیاینجا خونه باباشون بوده سال ها خونه ی خودشون ...

ولی من اصلا رو مخ نیستم من ادم اروم و بی حاشیه ای هستم و اکثرا توی اتاقم تنهام ب کسیم کاری ندارم اینو حتی شوهرشم میگه

اونان ک صدای نکرشون تا اسمون هفتم میره عین سگ و گربه میپرن ب هم

خوابگاه که نه‌ عزیزم فضای مناسبی نیست

خب پس چکار کنم یا فرار کنم آواره کوچه خیابون شم یا وایسم تا یکی پیدا شه بگیرتم نجات پیدا کنم!! 

خب پس چکار کنم یا فرار کنم آواره کوچه خیابون شم یا وایسم تا یکی پیدا شه بگیرتم نجات پیدا کنم!!

میگم که با مادرت صحبت کن شما که خونه دارید جداگانه 

و شما حق و حقوق دارید یک خونه بگیرید که دو طبقه باشه 

بالا برای شما 

فرار و این صحبت ها که بچگانه‌ هست شما بیست سالتون هست باید کمی عاقلانه تر فکر کنید و منطقی با مادرتون صحبت کنید 

2810