خیلی حالم بده از ترس دارم میمیرم،پری روز قرص خوردم برای سقط تقریبا سه چهار تا لخته ازم افتاد که دقیق ندیدم چی بود چون درد خیلی زیادی داشتم بعد از چندین ساعت رفتم بیمارستان و مسکن زدم بعدش دیگه لخته ای ندارم فقط خونریزی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید حکم اعدام برای فروشندگان این قرصا میزاشتن تا جرأت نمیکردن بفروشن
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
منم میدونم که گناهه و مطمعن باشین هر کسی به هر دلیلی سقط انجام بده عذابش تا آخر عمر باهاشه،حرفای شما ...
میدونم گلم و درکت هم میکنم احتمال سقط پنجاه پنجاهه، حالا اگه سقط هم شده باشه رفتن سونوگرافی الزامیه که بقایای جفت تو بدنت نمونده باشه چون باعث عفونت وکلی دردسر بعدش میشه
بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است