2777
2789
عنوان

مهمون دارم بیاااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 33 پست
همونو دارم میگم😭 تو دستورش اشتباه نوشته بود

چیزی که بلد نیستی رو چرا اولین بار برای مهمونی درست کردی اخه؟؟؟؟؟ 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی برنج بدون زرده و ماست و اینا؟ وای پس اشتباه کردم

بزار برات توضیح بدم عزیزم چقدر استرس گرفتی 😊

برای اولین لایه باید یه مقدار برنج و با ماست و زرده و زعفرون مخلوط کنی بعد مواد مرغ رو بریزی بقیه برنج رو هم کامل با ماست ولی زیاد نباشه و زعفرون باید مخلوط کنی دیگه زرده نمی‌خواد یه لایه برنج یه لایه مواد لایه آخر هم از همون برنج مخلوط شده بریز و فشرده کن 

نگران نباش همین جوری هم خوب میشه،من لایه آخرم برنج سفید نمیریزم و همون برنج وماست وزعفرون میریزم عالی میشه،بذار رو حرارت کم دم بکشه مدام چک کن از بغلش جدا کن ببین طلایی شده یانه

بزار برات توضیح بدم عزیزم چقدر استرس گرفتی 😊برای اولین لایه باید یه مقدار برنج و با ماست و زرده و ز ...

وای به خدا نمیدونی چه حالی ام

قبلا درست کردم اما یادم رفته

من لایه آخر مخلوط برنج و زعفرون و ماست و زرده ریختم

یعنی اشتباهه؟ میگن نمی پزه چیکار کنم؟

وای من اولین بارک مهمون داشتم پختم البته۳رقم غذابود اون وریش ک کردم دیدم نیم سوز شده و جالب نیست مامانم ب زور گفت ن عیبی نداره برش داشت رفت حالا کسی ک خونمون بود ازاین فیسیا ک ادعای آشپزی داره چقدرپشیمانم

نگران نباش همین جوری هم خوب میشه،من لایه آخرم برنج سفید نمیریزم و همون برنج وماست وزعفرون میریزم عال ...

مرسی عزیزم. لایه آخر برنجت زرده هم داره؟ روش چجوری میپزه؟

وای به خدا نمیدونی چه حالی امقبلا درست کردم اما یادم رفتهمن لایه آخر مخلوط برنج و زعفرون و ماست و زر ...

نه گلم اشتباه نیست بعضی ها برنج سفید میریزن لایه آخر رو ولی من خودم برنج سفید دوست ندارم برا تهچین خیالت راحت میپزه منم لایه آخر رو برنج با زعفرون و ماست میریزم اینطوری خوشمزه تره بنظرم 

نه گلم اشتباه نیست بعضی ها برنج سفید میریزن لایه آخر رو ولی من خودم برنج سفید دوست ندارم برا تهچین خ ...

مرسی گلم واقعا ممنون

تو اون شرایط استرس زا یکی میاد قشنگ راهنمایی میکنه یکی هم سرزنش

ممنون که هستی

2810