2777
2789
عنوان

کاش میشد سوریه بازم امن و امان میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 39 پست
مگه من شما رو ریپ زدم اغتادی وسط

اینم یاد بگیر وقتی تو سایت عمومی نظر میدی هرکسی میتونه ریپلایت کنه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولادت حضرت زینب ب همه مبارک باشه❤🌹

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

منم یکی از جاهایی که دوست داشتم ببینم لبنان بود 🤦 لعنت بر جنگ آوران و جنگ خواهان 🤬 حیف عروس خاورمیانه که بازیچه دست نامردان شدن 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

ببین اگه صرفاً پاساژ گردی و اینا رو دوست داری به نظر من برو ترکیه مثلاً می‌تونی بری زیتون برنوشو بگردی یا مثلاً آکسارای اینا رو بگردی پاساژهای خیلی خوب جنس‌های فوق‌العاده‌ای می‌تونی پیدا بکنی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بیرون بودم ریپ زدی اومدم جوابت دادم الان دغدغه باید لبنان و غزه باشه سوریه که فعلا ارامش برقراره

تو دغدغتو بزار برای لبنان دغدغه من رو مگه کی هستی تو معین کنی 

من بخاطر اینکه برم حرم حضرت زینب اینجور گفتم ب تو هیچ ربطی نداره ریپ هم بزنی باز نمیکنم 

تو داخل دغدغه و زندگی افکار من هیچ جایی نداری

به امید روزهای خوش 💝

بیرون بودم ریپ زدی اومدم جوابت دادم الان دغدغه باید لبنان و غزه باشه سوریه که فعلا ارامش برقراره

خیلی دوست دارم جنگ شه تا با چشم خودت ببینی که لبنان و غره چجوری خیانت میکنن و پشت‌مون رو خالی میکنن

عرب جماعت رو هنوز بعد اینهمه سال تاریخ کشور نمی‌شناسید 

عجیبه

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

ببین اگه صرفاً پاساژ گردی و اینا رو دوست داری به نظر من برو ترکیه مثلاً می‌تونی بری زیتون برنوشو بگر ...

عزیزم منظورم پاساژ نبود بخاطر پاساژ باشع میرم ترکیه ارمنستان گرجستان و... بیش‌تر بخاطر زیارت گفتم 

و واقعا نابود شدن اون جاهای که دیده بودم برام سخته 

به امید روزهای خوش 💝

2810