2777
2789
عنوان

چی بگم بهش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 97 پست
خب شما یک پیام مینویسید که این حالت القا بشه در اون؟

خوب میتونین بگین ممنون از لطفتون یه شوخی هم این وسط ک بفکر ازدواج منی .هنوز تصمیم ب ازدواج ندارم .از نظر شرایط سنی ک داداشتون نشد .ولی نمیدونم پسرخاله دامادتون شرایط سنیش بهتره .نمیدونم واقعا چی بگم😅 چون حس خودتون مهم تره ک یجورایی بهتون برنخوره من از طرف شما بگم نمیشه 

یجوری جمع کن ک نظرتون برای مورد دومی مثبته 🤪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا 

حالا که برای داداشش گفتی نه یه نفر دیگه رو معرفی کرده و میگه شماره تلفن خونتونو بده 

مشکوکه 

بگو مگه اختیار پسر خاله ی دامادتون با شماس که براش دنبال دختری

فقط بگو قصد ازدواج ندارم 

اووو انگار داری از بی شوهری میمیری اینم مث بنگاه برات کیس جور میکنه خیلی محترمانه بسوزونشبگو نه عزیز ...

منم نظرم همینه که ردش کنم فقط خیلی قشنگ و بدون ناراحتی. به نظرت جمله خودت خوبه؟

مممنونم از لطفت اما حس میکنم اگه بهش بگم این مورد تماس بگیره بی احترامی به خودم کردم‌

سخت میگیری

بی احترامی نکرده بیچاره

ازت خوشش اومده دیده به برادرش نمیخوری گفته بذار به یه اشنای دیگه معرفی کنم دختر خوبیه

منم نظرم همینه که ردش کنم فقط خیلی قشنگ و بدون ناراحتی. به نظرت جمله خودت خوبه؟

اره همینو بگو ...بگو موضوع شرایط سنی و شغلی و اینا نیست من خودم فعلا قصدشو ندارم ممنونم ازتون بعدم حداحافظی کن

کاربر آقا هستم . هر کسی میتونه از هر کسی خوشش بیاد . شما دختر خوبی بودی ایشون هم خوشش اومده ولی فکر نکرده عمل کرده اگر فکر می‌کرد اختلاف سن رو در نظر می‌گرفت خیلی راحت ولی مودبانه بگو نه

بگم ممنونم قصد ازدواج ندارم. خوبه؟

اره درسته کارش عجیب بوده هی کیس ازدواج برات جور میکنه 

درستش اینه بگی دختر احمق مگه من لنگ شوهر موندم 

مگر من جایی سپردم برام شوهر پیدا کنه که یکباره اومدی گیر دادی پسرای عذب فامیلتونو برام ردیف میکنی 

ولی نمیشه توهین کرد نمیدونی نیت قلبیش چیه 

فقط ب جمله ی ممنون من اصلا قصد ازدواج ندارم بسنده کن