2777
2789
عنوان

چی بگم بهش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 97 پست
من که مودبانه کلا برخورد میکنم. مسئله اینکه شما جای من بودید از پیشنهاد دوم حس ترحم نمی‌گرفتید؟

ن من حس میکنم چقد شمارو پسند کرده ک دلش میخواد ب هر نحوی بدستتون بیاره .ببین شما از کسی خوشت نیاد دلت میخواد زن داداشت یا فامیلت بشه؟ من میگم چون عاشق دوستم بود این حسو میفهمم

خیلی ها دیدیم عاشقتنه ازدواج کردن رسیدن بن بست عاقلاتر بهتر از عاشقانس

اونایی که به بن بست رسیدن عشق نبوده صرفا یه شیفتگی و هیجان بوده .

ازدواج اگر با عشق واقعی باشه هم منطقیه هم عاقلانه 

اینکه صرفا بگیم چون پسره خوبه موقعیتشم خوبه پس افرین به من با عقلم انتخاب کردم یه کار بسیار احمقانه ایه . مگر اینکه انتظار عشق ، همدلی و فداکاری نداشته باشیم .

عشق بدون ازدواج و ازدواج بدون عشق = هوس 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد عجیبه نظرات! بعد همینا میگن خاستگار نیست و وای شوهر میخایم و‌‌....طرف مودبانه پیشنهاد داده دیده ...

نه عزیزدلم اتفاقا من سنتی تصمیمم هست ازدواج کنم. 

بحث من اینکه من اول سنم رو به این خانم گفتم ‌ ایشون باید مینوشتن سن شما مناسب برادرم نیست براتون آرزوی خوشبختی دارم. فلانی هم از فامیل ما دنبال دختر خوبه. 

آخه عزیزم یک لحظه خودتو یا دخترتو جای من بگذار ۱۸ سال تفاوت سنیییی‌

من محترمانه پاسخ میدم .کلا بی ادبی هیج وقت نمیکنم. اما دلخور شدم یکم 

اونایی که به بن بست رسیدن عشق نبوده صرفا یه شیفتگی و هیجان بوده .ازدواج اگر با عشق واقعی باشه هم منط ...

این عشق رویایی شما میگین تو این دوره نیست تو کتابهای رمانه نه واقعیت واقعیت نگر باشیم بهتره

ن من حس میکنم چقد شمارو پسند کرده ک دلش میخواد ب هر نحوی بدستتون بیاره .ببین شما از کسی خوشت نیاد دل ...

مممنونم از لطفت اما حس میکنم اگه بهش بگم این مورد تماس بگیره بی احترامی به خودم کردم‌

نه عزیزدلم اتفاقا من سنتی تصمیمم هست ازدواج کنم. بحث من اینکه من اول سنم رو به این خانم گفتم ‌ ایشون ...

چیزی که تو انتظار داری عزیزه دلم تو ازدواجای سنتی غیر ممکنه 

تو میخوای طرف تفاوت سنتی رو در نظر بگیره در حالیکه اونا میگن دختر هر چی کوچکتر بهتر 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
چیزی که تو انتظار داری عزیزه دلم تو ازدواجای سنتی غیر ممکنه تو میخوای طرف تفاوت سنتی رو در نظر بگیره ...

تفاوت سنی*

چیزی که تو انتظار داری عزیزه دلم تو ازدواجای سنتی غیر ممکنه تو میخوای طرف تفاوت سنتی رو در نظر بگیره ...

اخه ما برای پسر های اطرافمون هم به دختر همینقدر که گفتم احترام میگذاریم

این عشق رویایی شما میگین تو این دوره نیست تو کتابهای رمانه نه واقعیت واقعیت نگر باشیم بهتره

من توی واقعیت هزاران مورد دیدم.

چون شما ندیدی دلیل بر این نیست که وجود نداره .

( من رمان نمیخونم )

مممنونم از لطفت اما حس میکنم اگه بهش بگم این مورد تماس بگیره بی احترامی به خودم کردم‌

عزیزم اینم ی پیشنهاده .قرار نیست ک همه پیشنهادا ب ازدواج ختم بشه .اگه در این مورد دومی دودل هستین میتونین یجورایی بهش القا کنین ک نظرتون مثبته باب آشنایی و صحبت با طرف رو داشته باشید .اگه دیدین طرف باب میلتون یا نه طی صحبت و آشنایی جواب قطعی رو میدین.من خودم همینجوری ازدواج کردم.قبلش مخالف سرسخت بودم .ولی صحبت کردیم ی مدت و ارتباط داشتیم عاشق هم شدیم.

نه من ندیدم خداروشکر شما دیدین انشالله با این تفکرات شکست نخورین روز بخیر دوست عزیز

اره دیدم ان شالله با عشق واقعی هم ازدواج میکنم نه عمه پسندانه . شما به فکر خودت باش روزت بخیر بسلامت 

اخه ما برای پسر های اطرافمون هم به دختر همینقدر که گفتم احترام میگذاریم

عزیزم ببین اون نخواسته بهت بی احترامی کنه

اونا روششون اونجوریه شما اینجوری .