2777
2789
عنوان

چطور مردا قهر موندن رو تحمل میکنن😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 49 پست
اخه بدبختیش اینه منم بد کینه ایم ،خودمو شرحه شرحه ام بکنم ،زودتر از یه هفته حتی نمیتونم نگاش کنم ،ال ...

یه هفته  زیادههه آروم آروم مدت قهر هارا کم کنید حالا اگه برعکس بود دوست داشتین یه هفته به شما محل نزاره

خودشم نمیاد جلو آشتی کنه؟

آقا هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون مردها با زن ها فرق دارن اونا قهر رو یطور دیگه برداشت میکنن ما یطور دیگه .. ما فکر میکنیم الان قهر کنیم میاد نازمونو میکشه عذرخواهی میکنه ، یا  تنبیهش میکنیم دست از فلان اشتباهش برمیداره و بعدا رفتارش بهتر میشه و ... 

ولی اونا به اینا فکر نمیکنن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه هفته زیادههه آروم آروم مدت قهر هارا کم کنید حالا اگه برعکس بود دوست داشتین یه هفته به شما محل نز ...

خودش همیشه میاد جلو 

مشکل از خودشه آخه ،موقع بحث کردن داغ میکنه هر چی میخواد میگه ،بعد سریع ام پشیمون میشه میگه غلط کردم ،منکه ماهی گلی نیستم یادم بره چی گفته  

2805
دقیقا. منم انشاا‌‌ مثل خودش رفتار خواهم کرد

نه این هم درست نیست غرو زن و شوهر باعث میشه از هم فاصله بگیرن باید اگه بحثی پیش اومد بعد از چند ساعت دربارش حرف بزنید تا حل بشه و اونی که مقصره معذرت خواهی کنه اگه پنجاه پنجاه بود هر دو نفر عذرخواهی کنن

آقا هستم

بخدا محبت کردم بدش اومد گفت مگه بچتم😕دیگه درمونده شدم دلم میخواد خودمو بکشم ولی جرات ندارمدیگه محلش ...

من بعد ۱۵ سال زندگی مشترک به این نتیجه رسیدم وقتتونو برای مردها تلف نکنین، برین دنبال زندگی خودتون.نمیگم طلاق بگیرین، از نظر عاطفی بکنین ازشون،از اینا دوست و عاشق و همراه درنمیاد.

خودش همیشه میاد جلو مشکل از خودشه آخه ،موقع بحث کردن داغ میکنه هر چی میخواد میگه ،بعد سریع ام پشیمون ...

هر کسی یه اخلاقی داره همین که سریع میاد عذرخواهی میکنه یعنی چیزی تو دلش نیس و صرفا از روی عصبانیت کنترلشو از دست میده وقتی عذر خواهی میکنه شما کشش نده 

آقا هستم

بخدا محبت کردم بدش اومد گفت مگه بچتم😕دیگه درمونده شدم دلم میخواد خودمو بکشم ولی جرات ندارمدیگه محلش ...

میدونی مشکل اینجاست که تصور ما از ازدواج غلط بوده،مردها هدفشون از ازدواج ۸۰ درصد رابطه جنسیه، ۲۰ درصدم خونه مرتب و بچه و غذا. اصلا آپشنی برای رابطه عاطفی و عاشقانه ندارن، زنها فکر میکنن اینها میخوان همدم برای تنهاییشون پیدا کنن، اشتباهه، اینا توی غار تنهایی شون خوشن، بخاطر رابطه زنا رو تحمل میکنن

چون،خود شیفته هستن

اینو فهمیدم 

خونوادگی همینن

ولی من چیکارکنم خسته شدم😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
میدونی مشکل اینجاست که تصور ما از ازدواج غلط بوده،مردها هدفشون از ازدواج ۸۰ درصد رابطه جنسیه، ۲۰ درص ...

شوهرمنو گفتی

تنهاییاشو باگوشی و خونواده خودش پرمیکنه منو بچمم هیچ

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
2810