اکثر حانومایی که دیدم میگن وقتی با شوهرشون حرفشون میشه و قهر میکنن شوهره به هیچ جاش نیست و راحت به کار و زندگیش میرسه از اون طرف خانومه همش خود خوری میکنه و...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای بعضی مردا قهر یعنی در امان بودن از غر .نق .بهونه گیری .سرکوفت .و خلوت کردن با خود خیلیم عالیه
اینم هست
حالا بگو چرا بعضی ازمردا خودشون کلی غر میزنن بعدمیگن تو غرمیزنی
یا یچیزی میگن ناراحت شی بعدمیگن همش باعت بحث میشی
چرا حرف زور میزنن بعضیا ولی باید زن قبول کنه😐
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
اینم هستحالا بگو چرا بعضی ازمردا خودشون کلی غر میزنن بعدمیگن تو غرمیزنییا یچیزی میگن ناراحت شی بعدمی ...
من تجربه ندارم
ولی من میگم مرد با محبت و توجه و رسیدگی رام میشه .مگه میشه محبت دید و غر زد .محبت دید و زور گفت ؟ شاید غر زدن مردا ناشی از ارضا نشدن نیازها در همه ابعاد باشه
آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟
دیگه محلش ندادم اینجوذی لااقل مدیون قلب شکستم نیستم
سعی میکنم محبت نکنم ک توقع محبتم نداشته باشم ازش
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
برای بعضی مردا قهر یعنی در امان بودن از غر .نق .بهونه گیری .سرکوفت .و خلوت کردن با خود خیلیم عالیه
بله دقیقا ،یعنی تو کلا برای من مهم نیستی،هیچ علاقه ای به حرف زدن و بودن کنار تو ندارم،ناراحتی های تو برای من اهمیتی نداره،بی خود وقتتو برای غر زدن تلف میکنی
حالا یه واقیعتی را بگم مردا روی رفتارشون کنترل زیادی دارند یعنی اگه بخوان وانمود کنن که بیخالن شما نمیفهمید ولی در واقع از درون دارن اذیت میشن ولی خانما زود خودشونو لو میدن در کابینتا محکم میبندن ،بشقاب هارا تو سرو کله هم میزنن استرس و فشار از عمق چشاشون معلومه