2777
2789
عنوان

توروخدا شمام اینو نگا کنه چیزی میبینید یا من توهم زدم عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 124 پست
زدم گلم بازم هاله😭

جاااااااانم مبارک باشه عزیزدلم مواظب خودت باش دوماه اول زیاد راه نرو و کار نکن ک خدانکرده خونریزی نکنی..ایشالا قدمش پربرکت 🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خودم و خدام💌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخ مشخصه ک آره. برو آزمایش خون بتا بده تا باورت بشه..بعدش برو بهداشت نزدیک خونتون تا برات پرونده ساز ...

میرم عزیزم مرسی 

دیروز شوهرم بیرون بود بهش گفتم واسم بی بی چک بیار با نوار بهداشتی 

میگفت اگه بارداری نوار بهداشتی میخوای چکار اگه پریودی تست میخوای چکار 🤣🤣🤣

واقعا نمیتونم باور کنم

میدونی منم هاله مینداخت واسه دخترام حامله بودم واسه همین میگم😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بارداری مبارکه لی لی لی لی💃💃💃💃💃💃

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خخ مشخصه ک آره. برو آزمایش خون بتا بده تا باورت بشه..بعدش برو بهداشت نزدیک خونتون تا برات پرونده ساز ...

سلام عزیزم خوبی 

دوباره تست دادم با اینکه ادرار اول صبح نیس یکم پررنگ تر شده

ن گلم گفتم بی بیم الان پررنگه برم آز اونم باز هاله انداخت بیشتر دوستان هم گفتن منفیه دیگع ناامید شدم

الکی خودتو ناامید نکن برو ازمایش بده خیال خودتو راحت کن ازاد ۱۵۰تومنه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام گلم دوباره تست زدم

خب چی شد مثبت بود؟؟ هاله داشت؟؟ 

2810