2777
2789
چرا نباشه. مگه از شما بوجود نیومده

اینکه کاملا شبیه باشه ام هست بستگی ب ژن پدر مادر داره 

اما کلا 4 حالت داره گروه خونیا ک میتونن تکراری ام باشن 

مثلا یکی ao باشه یکی bo بچه ها میتونن ab ao  bo oo باشن و خارج ازین حالتا نیست ک تو همین موردی ک مثال دم احتمال اینکه هم کاملا شبیه پدر مادر باشن هست هم اینکه کاملا متفاوت باشن

یکم توضیحش طولانیه ولی اینجوریه ک گروه خونی هرکسی دو بخشیه که یکیش از پدرش یکیش از مادرش و oاگه خالص باشه ینی هم از پدر و هم از مادر oگرفته باشه میشه گروه خونی o

ولی اگه از پدر oگرفته باشه از مادر b یاa دیگه oخونده نمیشه و aیا b هست و این aیا b به صورت bbیا aaهم میتونه باشهینی هردو را یه جور گرفته پس ماکروها خونی هایaa.ab.bb.oo.oa.ob که یکیو از پدر گرفته یکی از مادر ولی کلا ۴ تا گروه خونی میشهینیa.b.o.ab

ینیoتا خالص نباشه اثری نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
Oژن مغلوبه؟بچه من گروه خونیش مث منه ولی باباش oبوده نشده چرا پس oمغلوب نشدع؟

ببینین اینکه میگن o مغلوبه ینی ی کربوهیداتی دور گویچه اشون ندارن 

اما شما ی ژنتون کربوهیدارت a داره یکی نداره اما چون یدونش تو ژنتون هست پس برای شمام ب واسطه همون ژن ساخته میشه و اون ژنی ام ک نداره ب پسرتون ب ارث رسیده

برا شوهرتونم همینه اما از نوع b 

کسایی ک o خالص هستن یمی این کربوهیدازت کلا چ از نوع a چ b ساخته نمیشه برا همین مثلا ب شما ک ao هستین میگن a چون اون o هه تاثیری نداشته

اما پسرتون جفت ژناشم توانایی ساختشو ندارن و حالت خالص ینی oo هست و ما دیگه باید بگیم o ک متوجه شیم این فرد هیچ کربوهیدراتی دور گلبول قرمزش نیست 

الان من وشوهرم هردوo+هستیم یعنی ممکنه بچه هامون چیزی جدا از o باشن؟؟؟

نه غیر ممکنه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ببینین اینکه میگن o مغلوبه ینی ی کربوهیداتی دور گویچه اشون ندارن اما شما ی ژنتون کربوهیدارت a داره ی ...

مرسی عزیزم چقدر پیچیده🙂

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
گروه خون پدرم o و بر مادرم ab هست من b هستم. ینی فقط از مادرم دریافت کردم؟؟

ن ینی o پدرتون ک هیچ تاثیری نداشته با b مادرتون ک تاثیر داره رو گرفتین و شدین bo ک همون b خونده میشه چون تا زمانی ک خالص ینی oo نباشه عملا تاثیری تو حالت گلبولای قرمز نداره 

شماbo هسین از مادر یکی گرفتین کهbهست و از پدر oگرفتین چون پدرتون خالص ooهست و شما اگه bbبودین بچه هاتون نمیتونسن oباشن ولی حالا چون oرا دارین اگه همسرتونم یهoداشته باشن بچه هاتون میتونن بشن

نهه مگه میشه فقط از مامان بگیری. شما یه o هم از بابا کرفتی درواقع BO هستی و چون B ژن غالبه . درکل میگیم گروه حونی شما B هست

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اهاااا پس پسرعمو دختر عموهام گروه خونیای مشترک حتما دارن

نه حتما ندارن ولی ممکنه

نه لزوما بستگی داره پدر مادرش چی باشن

من او مثبت شوهرم آب مثبت ینی مال بچم چیه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
2810